Top
  >  Relatie   >  Hoe versier je een man?


Een man versieren is niet iets wat je dagelijks doet en het is ook niet één van de makkelijkste klussen die je je kunt bedenken. Maar met behulp van dit stappenplan gaat het versieren van een man je straks net zo gemakkelijk af als het doen van de boodschappen, de was en het huishouden.

Je hebt misschien het idee dat je te oud bent om een man te versieren, maar er zijn juist een heleboel mannen die het heel sexy vinden als een vrouw het initiatief neemt. Het is dus absoluut niet zo dat je verdoemd bent altijd maar alleen te blijven, je zult er alleen zelf ook het één en ander voor moeten doen! Maar dat komt vast goed met de volgende stappen om een man te versieren.

Hoe versier je een man in 8 stappen

Stap 1: Kleding

De kleding die je draagt, hoort bij de eerste indruk en kan je in principe maken en breken. Kleed je naar je figuur en trek iets aan waar jij je prettig in voelt. Hoge hakken staan vaak heel sexy, maar als je er niet op kunt lopen is het eerder het tegenovergestelde.

Kleed je absoluut niet te goedkoop, laat in ieder geval nog iets aan de verbeelding over. Dat staat spannender en de kans is groter dat hij je serieus neemt.

Stap 2: Rondkijken

Voordat je een man kunt versieren, heb je daar natuurlijk wel een geschikt exemplaar voor nodig. Kijk dus goed rond en geniet van al het moois dat Moeder Natuur ons gegeven heeft!

Stap 3: Oogcontact

Wanneer je de perfecte man gevonden hebt, maak je oogcontact met hem. Wanneer hij weg kijkt, kun je het later nog een keer proberen. Maar als hij je langer aankijkt dan normaal, kijk dan weg en kijk dan weer terug. Als hij nog steeds naar je kijkt, lach je naar hem wanneer hij dan terug lacht, weet je zeker dat hij geïnteresseerd is.

Stap 4: Stap op hem af

Stap op hem af als hij na jullie oogcontact nog niet op jou afgestapt is. Natuurlijk kun je het eenvoudig houden door gewoon ‘hallo’ te zeggen, maar erg origineel is dat natuurlijk niet. Een complimentje over zijn schoenen, haar of kleding doet het altijd wel goed maar doe dit alleen als je oprecht meent wat je zegt.

Stap 5: Interesse tonen

Vraag hem naar zijn hobby’s, muzieksmaak, reizen of laatste film. Zorg ook hier dat je oprecht geïnteresseerd bent en dat je naar hem luistert. Wanneer je het eigenlijk niet wilt weten, heeft het ook geen zin om het te vragen.

Beantwoord zijn vragen eerlijk en blijf jezelf. Wanneer hij van wandelen houdt en jij daar eigenlijk een grote hekel aan hebt, zeg dan niet dat je er ook van houdt alleen maar om meer bij hem in de smaak te vallen. Stel je voor dat je straks een roteind met hem moet gaan wandelen!

Gebruik zijn naam wanneer je in gesprek met hem bent. Natuurlijk hoef je het niet na iedere zin te zeggen, maar gewoon een paar keer. Zo maak je het gesprek persoonlijker. Om het gesprek nog persoonlijker te maken en te laten zien dat je niet bang bent, kun je hem in de ogen kijken terwijl je met hem praat.

Stap 6: Aanrakingen

Natuurlijk hoef je hem niet meteen vast te pakken, maar raak hem subtiel aan. Zo kun je bijvoorbeeld per ongeluk met je arm tegen zijn arm komen, met je been tegen zijn been of met je hand over zijn bovenbeen aaien. Zo maak je duidelijk dat je hem ziet zitten.

Stap 7: Bied hem een drankje aan

Als jullie een tijdje hebben gepraat, is de kans groot dat zijn glas op een gegeven moment leeg is. Wacht dan niet tot hij jou iets te drinken aanbiedt, maar biedt hem iets te drinken aan. Zo laat je zien dat je jezelf best kunt redden en dat je niet op zijn geld uit bent.

Natuurlijk kun je alcohol drinken, maar zorg er wel voor dat je niet teveel drinkt. Drank doet meer met je dan je lief is en het is absoluut niet charmant als je naast hem staat te kotsen of jezelf op een andere manier voor schut zet.

Stap 8: Afscheid

Wanneer het gezellig is, vliegt de tijd. De kans is groot dat je nog geen genoeg hebt van elkaar wanneer de kroeg dicht gaat, maar ga niet meteen met hem mee naar huis. Wissel nummers uit en zeg dat het je leuk lijkt om nog eens af te spreken.

Geef hem een afscheidskus op zijn wang, zo houd je de spanning erin en blijf je een beetje mysterieus.

Succes en nodig ons vooral uit op jullie bruiloft!