Top
  >  Lifestyle   >  Leuke uitjes met vriendinnen


Natuurlijk gaat het ook in vriendschap om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Je beste vriendin kan zo de persoon zijn die je maar eens in de 3 maanden ziet. Dat maakt niet uit, want met deze leuke uitjes die je met je vriendinnen kunt doen haal je toch het beste uit de tijd samen.

Het is de laatste tijd zo druk, dat je niet snel aan je vriendinnen toekomt. Als jullie beide dan eindelijk een gaatje hebben gevonden om af te spreken, is het wel leuk om ook echt iets gezelligs te gaan doen. Vrouwblog heeft daarom een aantal uitjes die je samen met je vriendinnen kunt doen op een rijtje gezet.

Uit eten

Uit eten gaan is afgezaagd, maar wel leuk en vooral erg lekker. Sla die Nederlandse keuken een keer over en ga voor de verandering sushi eten of kies voor de Thaise keuken.

Kookworkshop

Ook kunnen jullie kiezen voor een kookworkshop, bijvoorbeeld bonbons maken of taarten bakken. Het is erg gezellig en het leukste eraan is dat je het ook nog mag opeten.

High tea

Op een zondagmiddag hebben jullie vast wel een keer tijd voor een gezellige high tea. Als jij en je vriendinnen het te druk hebben om zoiets zelf te verzorgen, zijn er ook restaurants en hotels waar je kunt genieten van high tea.

Wijnproeverij

Als jullie allemaal erg van wijn houden, is het interessant om daar meer over te weten. Waarom zou je dat niet doen tijdens een avondje wijnproeven? Ook zijn er workshops wijn maken, dan kun je de wijn die je zelf gemaakt hebt ook nog opdrinken.

Ontspanning

De laatste tijd is de maatschappij zo gehaast, dat het af en toe wel eens lekker is om helemaal tot rust te komen. Doe dit in de sauna of in een Turks badhuis. Als jullie niet heel de dag de tijd hebben kun je ook kiezen voor een massage of een gezichtsbehandeling nemen.

Sporten

Sporten is goed voor je, maar het is ook erg gezellig. Zo zouden jij en je vriendinnen bijvoorbeeld kunnen gaan tennissen, maar zwemmen is ook goed voor het lichaam. Als jullie niet zo van lichaamsbeweging houden, kies dan voor golf.

Kledingruilen

Inmiddels puilt jouw kledingkast helemaal uit, maar je draagt er hoogstens een kwart van. Toch vind je het zonde om de rest weg te gooien want die kleren zijn nog best wel leuk. Voor je vriendinnen zal dit probleem waarschijnlijk erg herkenbaar zijn. Organiseer daarom een avond waarop jij en je vriendinnen jullie kleding ruilen.

Pottenbakken

Het leuke aan pottenbakken is dat je die mooie vaas ook nog in de woonkamer kwijt kunt. Misschien is er ook wel een mogelijkheid bij jullie in de buurt om dit gelijk te beschilderen.