Top
  >  Familie   >  Vrouw bevalt na vierling van zesling

Vrouw-bevalt-na-vierling-van-zesling
Het gezin van Salud Romero is onlangs flink uitgebreid. De vrouw beviel namelijk ooit al eens van een vierling en heeft nu ook nog een zesling gebaard.

De 31-jarige Salud Romero uit Mexico is vorige week bevallen van een zesling, die bestaat uit 4 meisjes en 2 jongens. Voor de moeder, die inmiddels 9 kinderen heeft, was het niet de eerste keer dat zij een meerling kreeg. 12 jaar geleden beviel zij al van een vierling, helaas stiereven destijds 2 baby’s.

Onzekere toekomst

Ook ditmaal is het niet zeker of alle kinderen het zullen overleven. De baby’s werden na slecht 27 weken zwangerschap door middel van een keizersnede geboren, omdat de moeder last had van bloedarmoede en interne bloedingen. De zesling ligt nu op de intensive care.

De 21-jarige vader van de kinderen is erg blij met hun komst, maar maakt zich ook zorgen om hun gezondheid en de financiën. Hij liet aan de Daily Mail weten dat hij en Salud dachten dat ze een vijfling zouden krijgen en dat de zesde dan ook als een verrassing kwam. Veder zegt hij dat ze nog geen namen hebben bedacht voor de kinderen en dit willen doen als de baby’s uit de gevarenzone zijn.