Top
  >  Familie   >  4 leuke zwangerschapskalenders


Ben jij ook in blijde verwachting? Gefeliciteerd! Wil jij de ontwikkeling van jouw kroost graag volgen? Houd dan een zwangerschapskalender bij. Dit is erg handig, informatief en leuk!

Met een zwangerschapskalender kun je iedere week de ontwikkeling van jouw kleintje in de gaten houden. Je kunt precies zien hoe zwaar je baby ongeveer is, wanneer zijn hoofdje groeit en wanneer hij begint met schoppen. Daarnaast lees je ook tips en weetjes over alles wat te maken heeft met de zwangerschap en jouw lichaam. Met een zwangerschapskalender ben je dus altijd op de hoogte en zal je niets vergeten!

Zwanger Jonge gezinnen

Op Zwanger Jonge gezinnen vind je een uitgebreide zwangerschapskalender. Je leest iedere week informatie over de ontwikkeling van jouw baby en lichaam. Daarnaast zal je met deze kalender niets vergeten, want bij iedere week staat wel een herinnering over dingetjes die je waarschijnlijk nog moet regelen.

Mama en zo

Mama en zo is vergelijkbaar met de eerste website, alleen op deze site zie je ook iedere week een plaatje van hoe de baby er nu uit moet zien. Naast de informatie over de baby en jouw lichaam, vindt je hier ook tips en herinneringen!

Wij

Op Wij kun je een gadget voor Facebook en Hyves downloaden. Deze handige gadget heeft een timer die aftelt tot de verwachte geboortedatum. Daarnaast krijg je iedere dag een paar tips, zoals fasetips en aanbiedingen. Het unieke aan de gadget is de stemmingsmeter, hiermee kun jij jouw stemming delen met Facebook vrienden. Jouw vriendinnen weten dan precies hoe jij je voelt tijdens de zwangerschap!

Zwangerschap Groeikalender

Wil jij altijd een zwangerschapskalender bij je hebben? Dan kun je de Zwanger Groeikalender downloaden op je Iphone. Je krijgt met deze applicatie iedere dag tips of leuke weetjes over je zwangerschap of baby. Daarnaast kun je de groei, die is gebaseerd op jouw zwangerschap, bijhouden. Deze toepassing biedt ook leuke dingen die de andere gadgets en websites niet hebben. Zo vind je op de Zwanger Groeikalender een lijst met leuke babynamen, kun je een checklist maken voor alle babyspullen die je nog moet kopen en vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over sport, reizen, seks en kwaaltjes.