Top
  >  Familie   >  10-jarig Nederlands jongetje ontwerpt knuffel voor IKEA

jongetje knuffel IKEA
Groot nieuws voor Koen Schnitker. Het Nederlandse 10-jarige jongetje heeft een knuffel ontworpen voor IKEA die over de hele wereld verkocht gaat worden.

IKEA riep onlangs kinderen over de hele wereld op om een tekening te maken van hun droomknuffel. Duizenden kinderen uit 40 landen stuurden hun creaties op. Koen, uit Barendrecht, is één van de winnaars van de tekenwedstrijd. De tekening van zijn droomknuffel, een groen monster met 6 armen, grote tanden en een lieve glimlach, wordt in productie genomen. Zijn monster en 9 andere knuffels, die allemaal uit een ander land komen, zijn vanaf november te koop.

Koen Schnitker
Koen kan nog maar amper geloven dat zijn knuffel straks in de schappen ligt: “Ik had nooit verwacht dat ik zou winnen, er hebben zoveel kinderen meegedaan. Mijn knuffel ziet er op het eerste gezicht misschien een beetje griezelig uit, maar hij heeft 6 armen waarmee hij heel goed kan knuffelen. Ik vind het heel cool dat mijn droomknuffel straks over de hele wereld in de winkels ligt en dat ook andere kinderen met hem kunnen knuffelen”, laat het tekentalent weten.