Top
  >  Algemeen   >  12-jarige jongen overleden na aanval pestkopen

jongen overleden na aanval pestkopen
In Philadelphia in de Verenigde Staten is een 12-jarige jongen overleden na een aanval van pestkopen. Bailey O’Neill werd zo hard geslagen dat hij uiteindelijk overleed aan zijn verwondingen.

Op 10 januari werd de toen nog 11-jarige Bailey O’Neill aangevallen door een stel pestkoppen op de Darby Township School in Philadelphia. De jongen werd zo hard geslagen dat hij een gebroken neus en een hersenschudding opliep. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht waar hij enkele aanvallen kreeg. Om hem in leven te houden, besloten de artsen om Bailey in een medische coma te plaatsen.

De jongen vocht ongeveer 2 maanden lang voor zijn leven, maar is inmiddels helaas overleden. Afgelopen zondag verscheen het volgende bericht op de Building Hope For Bailey Facebook pagina: Ik wil iedereen bedanken die Bailey en zijn familie heeft gesteund. Bailey is de sterkste jongen geweest die ik heb gekend. Hij heeft lang en hard gevochten, maar er was geen manier om dit op te lossen. Ik wou dat ik kon zeggen dat hij beter werd, maar dat kan ik niet. Bailey is heengegaan om bij god te zijn.

Vervolging pestkoppen

NBC Philadelphia heeft laten weten dat Bailey O’Neill afgelopen zondag, de dag na zijn 12ste verjaardag, is overleden aan zijn verwondingen. Jack Whelan, de Delaware County District Attorney, is bezig met een onderzoek om te kijken of de pestkoppen aangeklaagd kunnen worden. De politie heeft laten weten dat de verwondingen zijn gekomen door een één op één gevecht dat is vastgelegd op camera.

Foto via Facebook