Top
  >  Familie   >  2-jarig jongetje bevalt van tweelingbroertje

Jongetje bevalt van tweelingbroertje
Afgelopen week is in China een 2-jarig jongetje met spoed opgenomen in het ziekenhuis omdat hij zwanger was. Xiao Feng moest namelijk bevallen van zijn eigen tweelingbroertje.

Omdat het buikje van de 2 jaar oude Xiao Feng, uit Huaxi in China, zo erg was opgezwollen dat hij bijna geen adem meer kon halen, besloten zijn ouders om hem naar het ziekenhuis te brengen. Daar maakten artsen verschillende röntgenfoto’s en MRI scans en kwamen tot de conclusie dat het mannetje zwanger was. In zijn buik zat zijn ongeboren tweelingbroertje. Om het kind te verwijderen moest Xiao geopereerd worden.

Tijdens de operatie werd een foetus van 20 centimeter uit hem gehaald. De foetus werd in de buik gevoed door de voedingstoffen van zijn broer. Hij zou zich hebben doorontwikkeld totdat de buik van Xiao helemaal vol zat en beiden zouden overlijden. Deze bizarre zwangerschap kwam omdat 2 eicellen niet los van elkaar raakten in de buik van de moeder van de jongens en zo om elkaar heen groeiden, meldt de Daily Mail.

Chinese video