Top
  >  Lifestyle   >  2012 wordt jouw jaar


2012 wordt jouw jaar. Toch? Hier vind je een plan om ervoor te zorgen dat dit inderdaad zo is. Zo ga je een geweldig jaar tegemoet!

2012 wordt jouw jaar, want je gaat allemaal leuke dingen doen. Misschien was 2011 niet zo’n topjaar voor jou en wil je het dit jaar beter doen. Of 2011 was juist wel een goed jaar, maar dit wil je graag zo houden. Met deze tips wordt 2012 jouw jaar.

Kijk terug

Kijk terug op vorig jaar. Bedenk wat de goede dingen waren, maar vergeet ook de slechte dingen niet. Denk niet alleen terug, maar kijk ook letterlijk terug. Bekijk foto’s en emails, misschien herinner je je daardoor dingen die je eigenlijk al vergeten was, of worden dingen nog iets duidelijker.

Maak een lijst

Maak een lijst met dingen uit het vorige jaar die goed gingen. Schrijf ze op zodat je ze niet kunt vergeten. Doe dit ook met de dingen die fout gingen. Bekijk alle dingen nog eens goed en leer van je fouten. Maak nog 1 lijst, waarop je de dingen schrijft die je in 2012 wilt doen. Dit kan van alles zijn, kleine dingen je graag zou willen doen, maar ook dingen die je juist niet meer fout wil doen. Zorg ervoor dat alle dingen die jouw jaar goed maken, op de lijst komen.

Doe

De volgende stap is de lastigste. Je moet je namelijk aan je lijst gaan houden. Leg hem daarvoor op een strategische plek, zoals op je nachtkastje, of sla hem op in een map op je computer waarin je vaak bezig bent. Streep dingen af die je gedaan hebt, dat zorgt voor een goed gevoel!