Top
  >  Lifestyle   >  4 echte Valentijnsboeken


Terwijl je nog helemaal niet bezig bent met Valentijnsdag, komt 14 februari toch steeds dichterbij. Vrouwblog heeft alvast 4 echte Valentijnsboeken op een rijtje gezet om een beetje in de stemming te komen.

We hebben het tegenwoordig zo druk dat we Valentijnsdag bijna vergeten. Gelukkig kan je lekker weg zwijmelen bij deze boeken die allemaal over liefde gaan. Deze 4 Valentijnsboeken kunnen de romantiek weer tot leven brengen.

Reunie in Rome

Het door Iris Boter geschreven boek gaat over Donna die opgroeit in Rome. Als ze met haar ouders mee moet naar Nederland, blijft Rome in haar gedachten.

Op een dag krijgt Donna een uitnodiging voor een reünie van haar middelbare school. Ze besluit om te gaan en voelt zich in het begin weer heerlijk thuis in deze romantische stad. Donna ontmoet hier de man van haar dromen, maar de meeste dromen zijn toch bedrog.

De ranken van de passiebloem

Als de Braziliaanse Raúl Almeida een zwaargewonde vrouw tegenkomt is hij vastbesloten om haar te redden en hij neemt haar mee naar huis. Ze blijkt aan geheugenverlies te leiden en hoewel ze elkaar niet verstaan ontstaat er een hechte band tussen de twee. De vrouw is een Duitse en Raúl ontdenkt dat ze de echtgenote is van een kolonist. Wat is er nog meer gebeurd voordat Raúls geliefde Raúl geheugenverlies kreeg? Dit boek van Ana Veloso speelt zich af in 1827.

Het begon met een brief

Roos is een jonge weduwe. Op een dag ontvangt ze een brief van ene Simon die zegt dat hij bevriend was met haar overleden man. Hierna gebeuren een aantal vreemde dingen. Is er iemand die de relatie tussen Roos en haar nieuwe partner Harm probeert stuk te maken? De schrijfster van dit boek is Mathilde Kaan.

Ik ontmoette een man

In Ik ontmoette een man beschrijft de schrijfster Gerrie Hondius over haar ervaringen met mannen de ze ontmoet heeft. Deze situaties zijn ook erg herkenbaar voor andere vrouwen.