Top
  >  Familie   >  4-jarig jongetje met kanker schrijft liefdesbrief die je hart doet smelten

jongetje schrijft liefdesbrief
Als kleuter hebben we allemaal een oogje gehad op iemand uit onze klas. Dat is ook het geval bij de 4-jarige Bennet. Hij schreef een liefdesbrief voor zijn klasgenootje Baily die je hart doet smelten.

Bennet en Baily zitten bij elkaar in de kleuterklas en het jongetje is tot over zijn oren verliefd op het meisje. Hij vertelt regelmatig aan zijn moeder, Jennifer Skinner, hoe leuk en mooi hij haar vindt. Om het hartje van Baily te veroveren schreef de kleuter met de hulp van zijn mama een liefdesbrief.

liefdesbrief Bennet

Jennifer plaatse een foto van de liefdesbrief op Reddit. “Wil je een keer bij mij thuis langskomen? We kunnen dan samen spelen. Ik vind je zo mooi als een paard of een lieveheersbeestje. Ik weet niet helemaal welke van de twee. Je kunt naar mijn huis komen en kaas met mij eten. Ik hou van je en raakte vannacht een tand kwijt. Ik wil graag een goocheltrucje voor je doen en daarna mag je kijken hoe ik met robots vecht. Liefs, Bennet.”

Baily is nog niet als een blok gevallen voor de lieve woorden, maar het meisje komt binnenkort wel naar zijn verjaardagsfeestje. De moeder van Bennet is in ieder geval heel blij met alle aandacht voor haar zoon. Het jongetje heeft namelijk kanker en de brief heeft ervoor gezorgd dat hij even wat afleiding heeft tussen zijn sessies chemotherapie.

Foto’s: Jennifer Skinner