5 redenen waarom mannen anale seks willen

68

waarom mannen anale seks willen
Eerder kon je op Vrouwblog al lezen waarom vrouwen nee zeggen tegen anale seks. Maar omdat er veel mannen zijn die fantaseren over anale seks met hun vrouw, verdiepten we ons ditmaal in de redenen waarom mannen anale seks willen.

Misschien krijg je alleen al van het idee over anale seks de zenuwen. Toch fantaseren veel heteroseksuele mannen over deze vorm van seks met hun vrouw, simpelweg omdat hij graag elke deel van jouw lichaam wil ontdekken. Hieronder vind je nog 5 andere redenen waarom mannen anale seks willen.

1. Jij vertrouwt hem
Als jij een beetje nerveus bent over anale seks en uiteindelijk erin toestemt om het toch te doen, dan geeft het hem een goed gevoel. Jij vertouwt hem immers met iets heel intiems en gaat ervan uit dat hij voorzichtig te werk zal gaan. Onthoud daarnaast ook dat anale seks geen pijn hoort te doen. Wanneer dit wel het geval is, dan kan het zo zijn dat jij er nog niet klaar voor bent of dat hij te hardhandig te werk gaat.

2. Het is iets nieuws
Hoe goed jullie vaginale seks ook mag zijn op een gegeven moment wordt alles normaal. Anale seks is iets nieuws en bekends voor hem wat het nog spannender en begerenswaardiger maakt.

3. Hij is gek op je billen
De meeste mannen zijn gek op de billen van hun vrouw. Hoewel het idee van anale seks jou misschien afschrikt, voelt hij zich juist als een kind in een snoepwinkel. Hij mag nu immers iets dat hij al zo lang bewondert en naar smacht eindelijk gebruiken.

4. Het is heel strak
De kans is vrij groot dat je vaginale opening wijder is dan de opening tussen je billen. Een vagina is immers ook ontwikkeld om een kind mee op de wereld te zetten. Het gebied tussen je billen is veel strakker en hierdoor wordt zijn penis veel meer gestimuleerd, waardoor hij een gevoel beleeft dat hij nooit eerder gevoeld heeft.

5. Het geeft hem macht
Ondanks dat het misschien heel autoritair klinkt, geeft het feit dat hij tijdens anale seks bovenop je ligt of zit hem een gevoel van macht. Daarnaast geef je hem nu ook het idee dat hij verantwoordelijk is voor jouw seksuele plezier, waardoor hij nog meer zijn best zal doen.

Vrouwblog op Facebook

About Author

Hi, ik ben Ellen Diermanse en ik schrijf met veel liefde artikelen op Vrouwblog.nl

68 reacties

 1. toch even reageren.
  eigenlijk wil ik geen anale seks
  ik vind ook niet dat het in het standaardpakket hoort te zitten.
  ik vraag me echt af waarom het als vanzelfsprekend wordt gezien( mischien wel door tvzenders als private spice waarin elke scene vet wordt ingezoomed op het anaalkanaal)
  vind het ook een trieste gedachte dat met name de jongere generatie vrouwen, zich min of meer verplicht voelt dit te doen omdat “meneer”anders niet aan zijn trekken komt.
  het lijkt me verstandig om ook dit hoofdstukje ergens in de seksuele voorlichting te zetten

  • dat u geen anale seks wil is je volste recht, maar dat geeft niet het recht om het als verplicht aan te duiden, het is iets dat je tussen twee mensen vrijwillig doet, de meeste mensen willen dit omdat het bijdraagt aan de ontdekking van elkaar, maar het moet wel op vrijwillige basis gebeuren. geen dwang of verplichting. vroeger werd oraal ook al als pervers aangezien, maar onder tussen zijn we hopelijk al een heel eind geëvolueerd. ( niet altijd in de positieve zin)en het mag gerust is het standaardpakket horen als het onder partners altijd met vrijwilligheid en liefde wordt bedreven.

  • pfffffffffffffff….allemaal erg eggoistich,hij hij hij hij ..vindt het lekker…vindt hij dit…of dat….en de vrouw ?? is er iets verteld over ongemakkelijk en pijn….nee er wordt alleen gezegt..ze moet er open voor staan…bah..een ieder zijn liefhebberij…maar ”’dat” gaatje van mij is voor een ander doel….leuk als hij er open voor staat,wil ik hem eerst laten voelen hoe ik het ervaar….dan lijkt het lekker spannend ??

 2. Inderdaad Dick anale seks wordt te veel gepromoot op TV, in bladen en op internet. Het is niet vanzelfsprekend.

  Misschien wel een 6de reden:

  Omdat mannen die anale seks willen een beetje bisexueel zijn.

  • ik denk niet dat het iets te maken heeft met biseksueel zijn. dat is een nog steeds infantiele gedachte die al 40 jaar uit de mode is. het is een voorkeur omdat iets net lekker is tussen twee mensen, mensen die iets nieuws willen en iets nieuws willen uitproberen. maar het mag geen moet worden of een verplichting. en het heeft ook niets met een pakket te maken, vroeger was orale seks ook al verafschuwd door geestelijken, ik veronderstel dat we daar al lang uitgegroeid zijn.. maar blijkbaar zijn sommige toch nog blijven steken in een pre- historische tijd. durf ondernemen, durf ontdekken, maar zonder verplichtingen en van moeten, maar uit liefde, en als de vrouwelijke partner er echt geen genot aan heeft , of te veel pijn heeft is het aan de man om dit te accepteren. en daar durft al eens het schoentje wringen.

  • Dat kan wel zo zijn voor jou, maar ik zit zo in elkaar. Gewoon een vrouw zoeken die dat wilt. Ik ben geen f#$%ng homo of bi. Gewoon een mens. Lekker primitief denken.

 3. We zijn al heel wat jaartjes samen en van het een kwam het ander.
  Mijn vrouw vond het na de eerste keer niet meer de bedoeling om nog anale sex te hebben, maar nu vind ze het zo spannend en opwindend , dat ze het eigenlijk heel graag doet. Ook maakt het haar enorm wild en komt ze supersnel klaar.
  Het heeft niets te maken met bi-sexuele gevoelens , maar meer met vertrouwen en liefde.
  Werk vooral schoon en zorg voor een onspannen ongeving ,alleen dan kan het succes worden.

  Mannen: ga igg niet als een bezetene zitten rammen of beuken op die billen , wat dat kan ze niet waarderen.

  Vrouwen: Hij is geen homo ofzo , maar dat gaatje is zo strak dat hij heel snel komt én vergeet niet, hij heeft zijn handen vrij en het gebruikelijke gaatje is nog vrij.

  Kortom: Het beste wat je een vrouw kunt geven.
  have fun.

 4. Ahem. Wat een voorlichting zeg… Even wat extra toelichting geven:

  —-

  Eerste punt: “Onthoud daarnaast ook dat anale seks geen pijn hoort te doen. Wanneer dit wel het geval is, dan kan het zo zijn dat jij er nog niet klaar voor bent of dat hij te hardhandig te werk gaat.”

  Oh, dus als het voor de dame in kwestie pijn doet, dan is ze er nog niet klaar voor, of gaat hij te hardhandig te werken? Ahem, iets meer diepgang in dit standpunt, en in deze mening zou ook wel mogen. Sowieso is glijmiddel essentieel. Het is beter om enorm veel te gebruiken, dan enorm. En begin nooit met de penetratie, maar bouw er langzaam naar op. En in één sessie tussen de lakens van nul naar honderd werkt natuurlijk niet. Begin eerst eens voorzichtig met een vinger, en bouw zo langzaam op. En als een van de twee partijen het stopteken geeft, stop dan onmiddelijk!!!

  Derde punt: “De meeste mannen zijn gek op de billen van hun vrouw. Hoewel het idee van anale seks jou misschien afschrikt, voelt hij zich juist als een kind in een snoepwinkel. Hij mag nu immers iets dat hij al zo lang bewondert en naar smacht eindelijk gebruiken.”

  Hij mag de anus van zijn vrouwelijke partner “gebruiken”, dit klinkt echt enorm denigerend, en seksistisch! Alsof je mannen een lolly geeft of zoet te zijn? Is de auteur van dit artikel mogelijk feministisch. Tuurlijk, billen zijn aantrekkelijk. Maar dit geld ook vice versa. Vrouwen kijken net zo goed naar ‘onze’ billen. En ik denk dat het percentage van borsten-mannen tegenover billenmannen zo’n beetje fifty-fifty is.

  Ik ben het er overigens wel mee eens dat anale seks tegenwoordig een ‘must’ is, TV zet er te veel op aan. In porno vindt je tegenwoordig bijna geen scene’s meer zonder anaal er in. Maar, reken de stelletjes/mensen die het wel degelijk willen proberen daar niet op af. Wat overigens punt zes had kunnen zijn, is dat het stout is, het is een soort van taboe, en is daarom extra spannend. Ik denk dat dit ook een reden kan zijn om het uit te willen proberen.

  En Caroline, is dat zo? Onderbouw die stelling eens, waarom zijn mannen die anale seks fijn vinden bi? Volgens mij ben je pas bi/homo als je gevoelens hebt voor mensen van hetzelfde geslacht. En als ik anale seks heb, dan denk ik echt niet aan kerels hoor! Zelfde mening gaat, vindt ik, ook op voor pegging. Pegging gaat iets meer de gay/bi kant op, maar nogmaals, het hoeft écht niet samen te hangen met gevoelens voor mensen van hetzelfde geslacht!

 5. Hi Guys..

  Toen ik 18 was had ik voor het eerste anale seks en ik moet eerlijk bekennen dat als je echt nat genoeg bent en als hij rustig aan doet ( in het begin ) dat je dan het verschil niet eens merkt.. niet indirect in ieder geval … tenminste ik heb er geen last van en natuurlijk is ieder lichaam verschillend..maar ik denk dat het probleem meer is dat ze er zo over in zitten ( vrouwen ) dat je, je eigen gaat spannen en dat het dan inderdaad wel zeer doet..je kan het vergelijken met de eerste keer seks… ook dan zit je vol spanning te wachten hoe het voelt etc.. en doet het vaak pijn…

  ik heb weleens als tip gegeven aan de vriend van mijn vriendin om gewoon eens te proberen om het te doen bij mijn vriendin zonder dat ze het in de gaten had. en voila ze merkte het niet eens… nice toch !

  • IK NIET EN GENOOT ER OOK NIET VAN.
   MAAR IK MOEST VAN HAAR, EN UITEINDELIJK DEED IK HET.
   HET WAS NIET IETS OM NAAR HUIS TE SCHRIJVEN.
   X JEROEN IN ALKMAAR

 6. ik seks regelmatig met mijn vrouw
  Toen ik 18 was had ik voor het eerste anale seks en ik moet eerlijk bekennen dat als je echt nat genoeg bent en als hij rustig aan doet ( in het begin ) dat je dan het verschil niet eens merkt.. niet indirect in ieder geval … tenminste ik heb er geen last van en natuurlijk is ieder lichaam verschillend..maar ik denk dat het probleem meer is dat ze er zo over in zitten ( vrouwen ) dat je, je eigen gaat spannen en dat het dan inderdaad wel zeer doet..je kan het vergelijken met de eerste keer seks… ook dan zit je vol spanning te wachten hoe het voelt etc.. en doet het vaak pijn…

  ik heb weleens als tip gegeven aan de vriend van mijn vriendin om gewoon eens te proberen om het te doen bij mijn vriendin zonder dat ze het in de gaten had. en voila ze merkte het niet eens… nice toch !

 7. Dat poepgaatje is strakker dan het pisgaatje,ik denk dat dit mannen meer opwindt.Hebben ze meer tegendruk [weerstand]Persoonlijk respecteer ik mijn vrouw en doe ik niets wat haar niet behaagd.Wordt zelf maar eens in je kont geneukt dan weet je hoe een vrouw dit soort viezigheid ervaart.

 8. Nou koekje, als je denkt dat een vagina hetzelfde is als het plasgaatje heb je het heel goed mis:)
  Dat zijn 2 verschillende dingen.

 9. Ik wil ook heel graag anale sex met mijn vriendin, maar ze zegt nee, dus tja
  toch is het een fantasie die ik ooit eens wil realiseren 🙁

  Maar tussen willen en krijgen zit een groot verschil …

 10. nou ja dat je het verschil niet voelt, dat vind ik ook een beetje kolder hoor, je voelt toch wel in welk gat iemand gaat?

  Ik vind anaal vreselijk trouwens, maar ik moet het hebben van mijn Meester. Het doet ook erg veel pijn, maar het windt hem op als ik pijn heb en dan vind ik het wel weer opwindend om hem te zien genieten terwijl ik lijd.

  Ik vind hem wel bruut dan en hij dwingt me dan ook echt, dat geeft zo’n extra dimensie aan het hele sexgebeuren voor mij, om zijn kracht te voelen, wetend dat ik er niet onderuit kan en het vuur in zijn ogen te zien.

  dat anaal geen pijn ‘hoort’ te doen, is alweer zo’n belachelijk uitgangspunt, laat mensen lekker zelf bepalen wat wel en niet hoort…

 11. ik heb een vriendin gehad die is van anus kanker dor sex overleden en dit moet heeel snel deze wereld uit wand zo laat je meisjes dood gaan die het lekker vind en dat is niet goed en elke jongen vind het geil en spannend neuk dan lekker een homo die heb er weinig last van die vind alles goed en ik vind het niet normaal

 12. Het is vrij eenvoudig waarom mannen dit willen.

  1: Het gaatje is strakker dus voor de man is er meer stimulatie

  2: Het is iets exclusief. Niet elke vrouw gaat dit willen proberen, de meeste zullen het nooit willen proberen. Daarom is het zeer exclusief voor een man als zijn vriendin het voor hem wil proberen, en alles wat exclusief is trekt aan. Net om dezelfde reden dat mannen graag in een Porsche, Ferrari of Lamborghini zouden willen rijden.

  3: Het geeft de man eens winnaarsgevoel. Als hij zijn vrouw zo ver krijgt dat ze dit met hem wil doen dan voelt dat als de totale overwinning. Hij heeft haar voor de volle 100% verovert. Waarom zou ze het hem anders geven. Voor de man is het een bevestiging dat hij een winnaar is, en er is niets dat mannen liever willen dan dat. Verlangen naar anale seks met een vrouw is in die zin zeer mannelijk, dus kleinzielig feministisch gewauwel over onderliggende homoseksuele fantasieën is volslagen misplaatst. Zolang de man het met zijn vrouw doet is daar niets gay aan.

  En wat die laatste opmerking van Willy betreft, ik heb geen idee of dat waar is. Ik zeg ook niet dat ik mensen aanraad om anale seks te proberen, doe lekker wat je zelf wil. Ik heb hier alleen proberen uit te leggen waarom mannen het graag zouden willen 🙂

 13. wij zijn gescheiden en terug te samen gekomen terug een koppel maar mijn vrouw wil nu anale sex en vroeger spouwde zij er van wij konden nog niet praten over sex wat is hier gaande

 14. Wat sommige mensen typen…. Wat bedoel je nou Jan, probeer eens leestekens te gebruiken. Ik weet dat mijn NL niet perfect is, maar die van jou slaat alles 😛 (ook @ willy :P).

  OT:
  Ach, stelletjes moeten doen wat zij zelf willen. Zolang men maar niet wordt gedwongen!!

 15. We hadden van alles geprobeerd.. ons sekscontact was saai geworden en zochten wat nieuws. We probeerden eens partnerruil.
  Hij een leuk typ, mijn type, lang slank 186. Zelf ben ik 178. De avond en de nacht was leuk en gezellig.
  Maar mijn man, had ‘t niet zo’n seksplezier gehad, zij was niet zo zijn type. Hij hield van slank en zij was voor hem iets te dik!
  Eigenlijk ben ik helemaal zijn type, daarom houden we ‘t al 35 jaar met elkaar uit. We hebben ook geen contact meer met dat stel gezocht. Jammer? Ja! Hij kon ‘t goed. Met hem had ik mijn eerste anale seks! In mijn fantassie had ik er vaak over “gedroomt”
  De eerste keer was best wat pijnlijk, hij was voorzichtig en erg lief langzaam was hij in mij gegaan.. .
  Ik kan geen kant op, voelde zijn gespierde krachtige lichaam. Maar heb hem daarna 3 dagen gevoeld, alsof hij nog in mij was!
  Nu doet mijn man ‘t zelf en ik vind ‘t heerlijk.. en hij geniet meer dan optimaal!!!

 16. Juist André, jij weet ‘t, waarschijnlijk uit ervaring, die velen nog niet hebben.
  Veel mannen hebben niet zoveel ervaring..

  Zelf ben ik voor bijna alles in, een beetje sadisme/masogisme (niet abnormaal) speels stoeien, zie, hoe ver men gaan kan, uitdagen. Het houd me op en top jong.

 17. Het is geil en lekker als je harde eikel in haar kontje gaat en het is een heerlijk en opwindend gevoel als haar anale kringspier over je erectie heen en weer rolt en bovendien kun je haar heerlijke billen zien en er stevig tegenaan stoten. Het lekkerst is als je eikel in haar anus gaat en zij het ook geil vindt als ik met mijn eikel tegen haar sterretje ga drukken tot dat mijn eikel langzaam in haar anus penetreert en tot aan het einde van mijn schacht in haar kont gaat. En al je eerst zachtjes en dan steeds steviger haar in haar kontje neukt en als je er samen van geniet hoe diep hij in haar komt dan kom je samen heel intens klaar. Vooral dus je vrouw of vriendin anaal in haar komnt neuken!!Prima, geil, heet en ultieme sex!

 18. Wonderkind Tommy on

  Beste (bil)maten,
  Ik weet niet hoe ik op dit forum terecht ben gekomen, maar nu het zo zij voel ik mij ook geroepen een bijdrage te leveren aan de discussie over dit rete-interessante onderwerp: anale seks en de vermeende redenen waarom mannen daarin graag participeren. Het punt dat ik wil maken – opvallenderwijs nog niet genoemd door een van de grote geesten die reeds gereageerd hebben, nog door de auteur van het oorspronkelijke ‘artikel’ – beperkt zich tot heteroseksuele anale seks. Ik benader dat uiteraard van achter maar bovendien in een met mijzelf gevoerde Sokratische dialoog, komt ie hoor: wat is het gevaar van vaginale seks? ik hoor denken, inderdaad dat er uit zo een plezierig samenzijn de meest akelige en tijdrovende dingen tevoorschijn kunnen komen, laten we ze voor het gemak even kinderen noemen. Ik probeer dat soort rampscenario’s te slim af te zijn door, inderdaad, me te richten op de Kont en haar geneugten. Over de Kont is al het nodige beweerd en de Kont zag dat het goed was. Overbevolking mensen, hoe meer vrouwen zijn over te halen tot het ter beschikking stellen van de Kont hoe minder kinderen en bovendien (zie de reactie van Vera) zonder andere vormen van pijn. I rest my case

  Nog een opmerking: Willy, ik neem aan dat je reactie serieus bedoeld is, kun je me uitleggen waarom het dan toch nogal hilarisch op mij overkomt?

  T beste en om dan ter afsluiting weer een wijsheid van Vera erin te gooien, gewoon je leuter erin hangen

 19. @ de dames, ik heb als man dus wel de gedachte gehad; misschien ben ik bi. dit omdat ik een ontzettende drang had naar anale sex met mijn vriendinnen. inmiddels ben ik erachter dat het bij mj een kwestie is avn “macht”. ik doe iets wat ‘verboden’ is. om erachter te komen of het nou allemaal zo vreselijk is hen ik mij door een mannelijke hoer in mijn kont laten neuken en vond het lekker. ik val niet op mannen, vond ze ook niet sexueel aantrekkelijk dus dat bewijst mij eens en te meer dat sex volkome los staat van liefde, maar dat is een andere discussie.
  met voldoende glijmiddel en een ontspannede maasage kan iedereen van anale sex genieten

 20. het is niet bi/homosexueel, het is een samenspel tussen man en vrouw, waarbij je heel sensueel met elkaar omgaat, ikzelf (vrouw)rim mijn partner en hij neukt mij in de kont op een zachte, sensuele manier en we genieten er allebei met volle teugen van. het is geen machtspel, het is een liefdespel, tenminste zo zie ik het.

 21. Beste Peter,

  Heb jij na die ene keer nog steeds de behoefte gehad om met een man te seksen….of zou het voldoende zijn als een vrouw je anaal zou stimuleren? Mijn vriend denkt vaak aan seks met mannen, en nu heeft hij het een keer gedaan. Zou het kunnen dat het daar bij blijft,…..of is hij bi en zal hij er nog meer zucht naar hebben?
  Greetz

 22. Er zijn ook vrouwen die anaal heel lekker vinden hoor 🙂 gewoon veel glijmiddel gebruiken ik vind het zelfs beter dan vaginaal xp

 23. sorry vrouwe maar ga niet klagen als je niet van anale sex houdt. ieder zen eigen ding wil je het prima zo niet dan niet. trouwens die 5 redenen kloppen wel hoor. oh en trouwens anale sex voor manne heeft niets te maken met dat we bi zijn sorry maar dat heb je echt slecht uit je duim gezogen….-.-

 24. anale seks heeft zeker niets met homoseksualiteit te maken. Als jongen zou ik het gwoon graag een x willen doen omdat dat het meest intieme plekje is van een vrouw. Dat geeft me dan echt het gevoel dat we 100% van elkaar houden.

 25. anaal is voor hetro en homo,veel glijmiiddel gebruiken eerste keren,ik zelf ben vrouw en beleef de daad intenser=.gevoeliger dan vaginaal.Pijn dan ermee stoppen

 26. Mannen die dit doen moeten nog uit de kast komen. Laten we eerlijk zijn anale sex is door de sex industrie de wereld in geholpen maar echter zijn de mannen (porno acteurs) die dit doen idd “biseksueel of homoseksueel” dat weten de meeste mensen niet en als ze dit op tv zien denken ze hee! Anale sex wat opwindend.

  Ik ben zelf ook een Hetero man en dit wind mij helemaal niet op, sterker nog ik walg ervan. Dus als mijn vriendin dit aanraad zeg ik: ” No thanks.”

  @Morticia,

  Je bevestig mijn punt.

 27. Mijn inmiddels ex vriendin was bezeten van anale sex,wat mij ook nieuwsgierig maakte.
  Sprak hier over met mijn toenmalige kapper,die mij schijnbaar ook wel aardig vond,maar
  net een scheiding achter de rug had.
  Wij een keer samen naar een homo kroegje,en dit maakte mijn nieuwsgierigheid nog
  groter…….ook bij de kapper !
  Mijn nieuwsgierigheid heb ik uit eindelijk samen met de kapper om gezet in uit proberen.
  Ik heb daarna jaren lang een relatie met de kapper gehad…..een homoseksuele relatie,
  en niet echt verwacht,maar tot op de dag van vandaag weet ik nu dus wat nieuwsgierigheid ook met iemand kan doen……je eigen ik vinden en ook dus jezelf kunnen zijn en accepteren dat ik homoseksueel ben……met voldoende lieve vriendinnen !

 28. He mensen, komop niet zo zeuren met al die moeilijke troep over macht en feminisme. Mijn vriend stelde het ooit gewoon eens voor en zei dat het hem gewoon erg lekker leek aangezien hij mijn kont bewondert toen ik hem vroeg waarom. Ik wilde het best proberen, en zo op z’n tijd is het best lekker hoor!
  Geen moeilijke regeltjes verder, als we er allebei zin in hebben doen we het en als we er geen zin in hebben doen we het niet. Simpel als dat.

 29. Iedereen heeft een uitgesproken oordeel over dit onderwerp.
  Bij mijn allereerste bed-vriendin kwam anale sex nooit ter sprake en dan weet je ook niet of je het mist of niet. Bij de vriendin waarmee ik later ging samenwonen kwam dit item eigenlijk ter sprake toen we in het nachtkastje van mijn ouders een boek vonden over standjes bij sex. Samen hebben we het deel wat anale sex beschreef gelezen, en dat wond niet alleen mij op maar ook mijn vriendin. Wij deden wat er in dat boek beschreven werd en het werd een avond om nooit meer te vergeten. Wat was dit lekker, mits je maar niet zelfzuchtig word en er de tijd voor neemt. Zo intens was ik nog nooit tot een orgasme gekomen en ook zij genoot er gewoon van. Ben ik na deze avond plots bi-sexueel of homo. Ik denk dat dit er geen ruk mee te maken heeft. Je hebt 3 mogelijkheden, je sext met vrouwen, met mannen of allebei. Ook na deze avond voel ik mij nog steeds vallen onder categorie 1.
  Na deze vriendin enkele vriendinnen gehad die anale sex niet wilde uitproberen, ok dat accepteer je dan gewoon punt uit. Dat het verlangen wel blijft bestaan is niet verwonderlijk, je bent die ervaring nu eenmaal rijk dus de interesse blijft bestaan, simpel.
  Mijn ervaring met anaal is nadien ook van pas gekomen toen ik in Breda eens een keer met een stel in aanraking kwam die een zogenaamde DP wilde uitproberen. Ook die ervaring pakken ze mij niet meer af. Die vrouw vond het fantastisch, en ook na dit close-treffen met een andere man voel ik mij nog steeds geen Gerard Joling of Gordon hoor! Sterker nog, het was grandioos al zal deze vorm van sex wel zeer uniek blijven om te ervaren uiteraard.

  Gr Martin

 30. Hallo mensen, ik zou heel graag anale seks met mijn vriendin willen hebben we hebben het wel eens geprobeerd alleen dn moeten we stoppen omdat ze pijn heeft iemand misschien een goed idee? hoe het beter kan? en over de 5 redenen die boven aan staan kan ik mezelf wel in vinden. Ben echt een billen man en hou van vrouwen billen!!

 31. Ik heb ooit een keer geprobeerd om anaal te vrijen… Dat was dan ook de allerlaatste keer. Ondanks het glijmiddel bleef het vreselijke pijn doen!

 32. ik wil mijn visie hierop geven:
  Ik heb alle reacties gelezen, wat ik me afvraag is waarom mensen moeilijk doen??
  Vrouw of geen vrouw. Anaal kan gewoon, (het zal van oorsprong er niet voor gemaakt zijn)
  Maar wat is het probleem?
  ik ben een jongen en heb meisjes gehad die het leuk vonden om een toy te gebruiken bij mij!
  Ik zie er nul negatieve tijd in, als ze het leuk vinden, waarom niet?
  Als ik vraag om anaal waarom zou je nee zeggen. uit principe?
  je mond is ook niet gemaakt om te beffen of om te pijpen, en toch doen we het massaal!
  een piemel hoort van oorsprong dus in een vagina..
  overigens heb ik nooit een meid gehad die nee zei tegen anaal. Veelal waren dit meiden die zich het wel voor konden stellen dat anaal ook wel is lekker zou kunnen zijn voor de man.

  Overige info: als ik een meid tref ( meestal voor relatie) doe ik er alles aan om het haar
  naar de zin te maken qua sex. ik blijf op allerlei manier proberen haar een ultieme orgasme te bezorgen. al duurt het 3 uur..

  ik doe alles voor haar, verwachting ook andersom.. dus waarom geen anaal?
  doet anaal pijn? ik heb het zelf meerdere keren ervaren door vrouwen die het bij mij deden met een speeltje of wat dan ook. ahummm. ( ik vroeg er niet om iig)
  maar pijn deed het echt niet.
  Ook bij de dames deed het geen pijn. mijn conclusie is doe gewoon waar jij je prettig bij voelt. en niet zo aanstellen. doe ik ook niet.. en deze meiden ook niet die ik heb gehad.

  Ps waarom anaal lekker is?
  tja plat gezegd het in een kontje spuiten heeft toch echt wel iets. gewoon geil dus..

 33. Diegene die hier beweren het al eens zo te hebben gedaan, hebben blijkbaar chance had dat mevrouw juist een uur ervoor een lavement heeft gehad of zo ?! Het kan ook zijn dat hun madam aan het diëten was of erger nog … aan den drugs ! Wie moet r nog eten hebben als ze een lijntje pakken ?
  Want er komt altijd iets ‘bruins’ af … helemaal niet tegen te houden … of denken de mannen dat het is zoals in de adultmovies, clean en zo …
  Mannen, hou de cleenex bij de hand. Want gene blowjob na de chocopot bij mij !

  • Paterke Karel on

   just, daarom als man fantaseer ik er ook over maar zie er tegen op om eraan te beginnen, nu mijn vrouw vindt dat ook EXIT ONLY

 34. homo’s maken de anus erg goed schoon, en er worden middeltjes zoals bijvoorbeeld poppers gebruikt om het makkelijker te laten gaan. ook zijn er mannen (heb ik van horen zeggen) die wc papier in de anus moeten drukken om de ontlasting tegen te houden, omdat het gat daar te erg opgerekt is en de sluitspieren niet werken. in een reportage vorige week over porno acteurs werd al verteld dat er soms net gedaan wordt of er gepenetreerd word. en dat vrouwen scheurtjes oplopen. Het zal best spannend zijn als beide partners het willen: maar of het normaal is????
  Ik heb liever geen stront
  in bed 😛

 35. ik mis hier een paar essentiële hulpmiddelen voor anale seks. ik wil wel eerst zeggen dat anale seks totaal niets te maken heeft met homoseksualiteit. Die primitieve gedachte had eigenlijk al 40 jaar uit de wereld moeten zijn. Je bedrijft liefde zoals jij en je partner het wilt. jammer genoeg zijn er nog steeds een pak mensen die nog er een primitieve gedachte op nahouden. ,@ peter, ik veronderstel dat je je vriendin dan nooit oraal bevredigd, want dat is een exit way, en zij bij u ook niet, ook een exit way, dan veronderstel ik dat jullie seksbeleving misschien heel saai en bedroevend moet zijn, of je weet misschien niet beter.
  Als je nog nooit anale seks hebt gedaan of wil proberen , dan raad ik aan dat je eerst al een paar keer als man een orgasme hebt gehad, je penis is dan minder groot en minder stijf . dat kan een hulpmiddel zijn om dan iets makkelijker anaal te penetreren.Je moet het stap voor stap doen, niet te snel en geef je partner de tijd om eraan te wennen. lukt het niet van de eerste keer , probeer het op een andere keer. @ katrien; het is niet altijd zo dat als je anale seks hebt gehad dat je penis onder de choco zit, het kan gebeuren, maar bij mij is het nog maar 2 keer gebeurt. Maar het is wel beter als je op voorhand naar het toilet bent geweest.
  @Erik, als je denkt dat mannen uit de kast moeten komen doordat ze van anale seks bij hun vriendin kunnen genieten dan heb je wel een mentale beperking.

 36. hier moet hij er niet meer mee afkomen wij hebben dat ooit geprobeerd en dat heeft mij enorm pijn gedaan tot het huilen toe dus nee voor mij geen anale sex meer

 37. mannen die anale sex willen zijn egoïsten die geen respect hebben voor vrouwen. punt uit. en hoe een vrouw daar ook ooit maar kan van genieten of van kan klaarkomen dat kan er bij mij ECHT niet in

  • wat heet anale seks met egoïsme te maken ? dit is iets dat van beide kanten moet komen, en als je als vrouw ervan kan genieten zie ik geen probleem, wel integendeel als de vrouw er geen plezier aan heeft en erdoor veel pijn heeft, dan is het aan de man om er rekening mee te houden en het te aanvaarden dat het niet of moeilijk zal gaan. dat u er blijkbaar niet voor bent is uw volste recht, dat andere vrouwen daar ongelooflijk van kunnen genieten blijkt voor jou onbegrijpelijk, misschien kan je eens met een vrouw gaan praten die het wel lekker vindt, misschien leer je daar nog iets uit.
   en het heeft totaal niet met respect te maken, het heeft met kennis van zaken te maken hoe je het moet doen.

  • Beste Marie, dat kan zo zijn….dat je dat niet begrijpt bedoel ik.
   We zijn (gelukkig maar) allemaal verschillend.

 38. Ma jak zeg ! Oe dan de mensen da kun :p men vent zou nooit nie me moen komen moest em da proberen . Ne lap tegen zijn kop ja

  • het is iets wat tussen twee personen vrijwillig moet kunnen gebeuren, en als je er geen opwinding in vind is dat je eigen keuze, en dan moet je partner dat aanvaarden, maar iets dat je nog nooit geprobeerd heb mag en moet je al niet afbreken,. het zijn ervaren mensen die het meestal doen, en vooral rekening met elkaar houden.

 39. waarom zijn er zo’n bekrompen mensen. ik en mijn vriendin hadden in het begin van de relatie aan elkaar laten weten dat we geen interesse hadden in anale seks. we vonden het beide een “vieze” gedachte. op een avond hadden we wel wat gedronken en ik kon het tijdens seks niet zo lang uithouden. dus voor haar genot heb ik even teruggetrokken en met de vingers verder gedaan. tijdens het vingeren ben ik perongeluk in haar poep gegaan. dronken, moeten verzetten je snapt wel hoe dat kan. we zijn toen allebij beginnen lachen maar die vinger voelde voor haar wel heel leuk aan. we hebben er achteraf over gepraat en ik vroeg of ze het stap voor stap zou willen proberen. ik beloofde natuurlijk om te stoppen wanneer zij wou. ik heb toen zoveel mogelijk info verzameld op forums en we hebben geprobeerd.@ marie : ik ben helemaal geen egoist. ik heb zeer veel respect voor mijn vriendin. ik verwacht nooit iets van haar dat ik zelf niet zou doen. ik heb haar dan ook laten weten dat als zij het bij mij zou willen proberen het geen probleem zou zijn. liever niet maar het is wel zo eerlijk om het voor te stellen. ik heb haar eerst een lange sensuele massage gegeven zodat ze zich zeker op haar gemak voelde en ontspannen was. haar opnieuw heel duidelijk gemaakt dat zij beslist wat er gebeurde en wanneer. het is misschien niet geil om te veel vragen te stellen aan je partner maar ze vertrouwde mij 100%. marie ik zou u willen vragen om het zelf eens te proberen. laat je partner je anus stimuleren met een vinger of tong. eerst eens proberen voor je mensen zo agressief beledigd aub.

 40. Anale sex is idd iets waar je zelf voor moet open staan. Ikzelf ben er niet voor te vinden… het is onnatuurlijk, maar wat vele mensen niet weten is dat dit vroeger ook maar al te vaak werd gedaan. Ik ben nl verzorgende bij mensen in thuis situaties. De mensen praten hier ook over en wat ze vroeger allemaaal deden en hoe vaak er zelfs partner ruil werdt gedaan! Ik dnk dat je als koppel zijnde zelf moet bepalen wat wel en wat niet kan. En dat is voor iedereen verschillend.

 41. Veel bekrompenheid hier, als je het zelf niet fijn vind ok dan niet. maar ga er dan geen kwaad over spreken. mijn vrouw en ik hebben soms als toetje graag anale sex. Mijn vrouw had het al graag voordat ik haar heb leren kennen. En over anaal stimuleren met een vinger (of twee), ik heb genoeg dames in mijn vrijgezellen tijd twee jar geleden gekend voor wie dat nieuw was maar er veel genot uithaalde en binnen no time tot hun hoogte punt kwamen. Vaak waren ze er wel verbaast en soms beschaamt over. Maar net zo als veel wat met sex te maken heeft, het moet een samenspel zijn tussen de partners. En idd er moet gesmeert worden, maar een flinke klodder spuug doet wonderen. 😉 En oja ik ben geen jonkie, 47jr

 42. Paterke Karel on

  De stelling dat het spannender is dan de vagina weet ik nog zo niet, na 2 kinderen baren is mijn vrouw haar vagina zelfs voor 1 vinger erg strak. Ze moet al in een goede mood zijn om mijn penis te kunnen ‘slikken’

Leave A Reply

css.php