Top
  >  Mode & Beauty   >  7 beautyproducten voor Kerst


Naast dat Kerst een tijd van gezelligheid en samenzijn is, kun je deze extra vrije dagen ook gebruiken om even tot jezelf te komen. Daarom vind je hier 7 fijne beautyproducten voor de Kerst.

Tussen de familiebezoeken en het kerstdiner door is het verstandig om een momentje voor jezelf te nemen. Kom even tot rust door jezelf in de badkamer terug te trekken en te verwennen met een aantal lekkere beautyproducten. Daarnaast is dit ook een goede manier om ervoor te zorgen dat je fris en fruitig je opwachting maakt tijdens de kerstdagen.


Het merk Kneipp heeft een uitgebreid assortiment, alle producten zijn gericht op lichamelijk en geestelijk welzijn. Heb je met Kerst zin om jezelf te verwennen maar heb je niet urenlang de tijd, neem dan een douche en maak gebruik van de douchegel met amandelbloesem. Deze douchegel is te koop voor 4,99 euro en beschermt je huid niet alleen, maar maakt deze ook zacht.

Heb je wat meer vrije tijd tijdens de Kerst, trakteer jezelf dan op een ontspannend bad. De Kneipp lavendel badolie kost 8,99 euro en belooft voor pure ontspanning te zorgen. Naast een fijne olie of douchegel is het ook goed om je huid zo af en toe te verzorgen met een scrub. Hierboven staat het Thallasso scrubzout van Therme, deze is voor 5,95 euro te koop.


Rond de decemberperiode is het buiten een stuk kouder en is het niet verkeerd om je huid wat extra te verwennen. Maak daarom van de vrije tijd tijdens de kerstdagen goed gebruik door je huid te verzorgen met een voedend gezichtsmasker. Het premiumplus masker hierboven kost 2,39 euro en is van Dr. van der Hoog.

Na een fijne douche of een warm bad is het tijd om je huid te verwennen met een verzorgende bodylotion –of butter. De Spiced Vanilla bodylotion, 12 euro, is een lichte lotion die snel intrekt en vochtregulerend werkt. De Mango Whip is een romige bodylotion met mango als hoofdingrediënt, deze kost net als de andere lotion 12 euro. Beide producten zijn te koop bij de Bodyshop.

Als laatste dan nog een voedende handcrème van Nivea. Deze crème kost 3,59 euro en herstelt onmiddellijk droge handen. Dankzij dit product voelen je handen in een korte tijd weer erg zacht aan.