Top
  >  Algemeen   >  7-jarig meisje moet als straf een maand lang op de grond zitten in de klas

maand lang op de grond zitten in de klas
Een 7-jarig heeft een maand lang op de grond gezeten in de klas. Het Amerikaanse meisje had op de tafel getekend en als straf pakte de leraar haar tafel en stoel af.

Een leerling van Westwood Elementary in de staat Texas heeft 4 weken lang op de grond gezeten omdat ze op tafel had getekend. Vanaf haar plek op de grond kon het 7 jaar oude meisje de meester en het bord niet goed zien. De leraar had haar verteld dat ze haar tafel en stoel pas volgend schooljaar terug zou krijgen. Het arme kind durfde dit thuis niet te vertellen. Ze dacht namelijk dat wat ze had gedaan zo fout was dat ze deze straf had verdiend.

Als straf moest het meisje ook haar tafeltje schoonmaken en zich melden bij de directeur. Verder mocht ze niet spelen in de pauze en moest ze een excuusbrief schrijven aan de conciërge. Haar ouders waren ingelicht over deze straffen, maar wisten niet dat hun dochter op de grond moest zitten.

Leraar krijgt een berisping

Toen de ouders ontdekten op welke manier hun kind werd gestraft waren ze woedend. De moeder probeert nu om haar dochter en zoon op een andere school te plaatsen. Ze wil graag dat haar kinderen naar dezelfde school gaan, maar door het beperkte aantal plaatsen wordt dat heel moeilijk. Het bestuur van de school heeft de verantwoordelijke leraar inmiddels een berisping gegeven.