Top
  >  Lifestyle   >  7 leuke dingen om in de winter thuis te doen

cake thuis
Nu de winter binnenkort echt gaat beginnen, wordt het tijd om ons binnenshuis te gaan vermaken. Gelukkig zijn er een helleboel leuke dingen die je thuis kunt doen.

Heb je geen zin om het koude winterweer te trotseren, maar wil je toch iets leuks doen? Lees dan hieronder wat voor leuke dingen je allemaal in huis kunt doen.

Maak een lekkere taart
Er gaat niets boven versgebakken taart. Maar om nu een hele taart of cake voor jezelf te bakken, is ook iets te veel van het goede. Ga daarom samen met een vriendin, je kinderen en anders je nichtje of je buurmeisje de keuken in.

Ben je niet zo zeker van je kookkunsten? Begin dan simpel, bijvoorbeeld met een appeltaart, een cake of koekjes.

Organiseer een romantische filmavond
Ik ken geen enkele vrouw die niet van romantische films houdt. Nodig daarom al je vriendinnen uit voor een filmavondje bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt zijn leuke romantische films, lekkere hapjes en drankjes en een doos met tissues.

Verwen jezelf met een thuis spa
Heb je het huis voor jou alleen? Verwen jezelf dan met een thuis spa. Terwijl je het bad laat vollopen, kun je je gezicht reinigen. Ga daarna lekker in bad en geef je lichaam een scrubbeurt. Wat ook heel ontspannend werkt, is jezelf een massage geven. Is je gezicht vochtarm? Verwen het dan met een masker. Zorg er wel voor dat je in de badkamer genoeg handdoeken hebt liggen en ook een kan verse vruchtensap heb staan. Want van al die verwennerij wordt je heel dorstig.

Organiseer een cocktailparty
Zin in een gezellig avondje met je vrienden? Organiseer dan een cocktailparty. Bedenk van te voren goed welke hapjes en cocktails je gaat serveren. Dit voorkomt een hoop last minute stress. Hier vind je een aantal recepten voor heerlijke cocktails.

Bekijk je oude foto’s
Misschien klinkt het een beetje narcistisch, maar het is echt heel vermakelijk om je oude foto’s te bekijken. Begin met je baby kiekjes gevolgd door foto’s van de basisschool. Ga daarna veder met de middelbare school en vergeet zeker niet te kijken naar de jongen waar op je toen zo verliefd was. Ga zo je hele leven door. Om beter in de temming van toen te komen, kun je een muziekje opzetten die bij die tijd hoort.

Samen romantisch dineren
Wat is er nou leuker dan om een koude winteravond samen met je lief door te brengen. Bereid alleen of samen een lekker maaltijd voor. Zorg er daarnaast ook voor dat je een lekker fles wijn in huis hebt, dat de tafel mooi gedekt is en dat er een romantisch muziekje opstaat. Vergeet natuurlijk ook niet om zelf iets moois aan te trekken.

Maak een verlanglijstje voor kerstmis
Vergeet tijdens al de kerstinkopen ook jezelf niet. Begin daarom met het maken van een verlanglijstje. Als je alles wat je wilt hebben bij elkaar ziet staan, dan is het niet meer zo moeilijk om te besluiten wat je nou het liefste wilt.

Als je eenmaal je perfecte cadeau hebt gevonden, dan kun je twee dingen doen. Wachten tot manlief je dit cadeau gaat geven met kerst. Maar je kunt natuurlijk ook zelf de stoute schoenen aantrekken en het cadeau zelf kopen.