Top
  >  Algemeen   >  8-jarig jongetje op gruwelijke wijze vermoord


In Amerika is een 8-jarig vermist jongetje op gruwelijke wijze vermoord. De afgesneden voeten van de jongen zijn teruggevonden in de vriezer.

In de New Yorkse wijk Brooklyn is de 8-jarig Leiby Kletzky, die anderhalve dag werd vermist, dood teruggevonden. Het jongetje is vermoord door de 35-jarige Levi Aron. Aron heeft Leiby in stukken gesneden, zijn voeten verstopt in de diepvries en de rest van het lichaam in een afvalcontainer gedumpt.

Aron kwam Leiby tegen terwijl het jongetje vanaf de dagopvang naar huis liep. Leiby vroeg onderweg de weg aan Aron, die hem vervolgens liet instappen in zijn auto en hem mee naar huis nam. Toen de verdwijning van Leiby groot nieuws werd, raakte de man in paniek en vermoorde hem.

Afgesneden voeten en bebloede messen

De politie kwam Aron op het spoor door beveiligbeelden, waarop te zien was hoe het jongetje bij hem in de auto stapte. Tijdens een huiszoeking vond de politie het de voeten van de jongen in de vriezer en in de koelkast lagen bebloede messen en een snijplank.

Levi Aron heeft de moord op Leiby Kletzky inmiddels bekend. Het is nog niet bekend of dat Aron het jongetje ook heeft misbruikt of mishandeld voordat hij hem vermoorde. Aron stond niet bekend als pedofiel en is eenmaal eerder met de politie in aanraking geweest wegens urineren in het openbaar.