Top
  >  Relatie   >  83-jarige man drukt 10.000 flyers om oude liefde terug te vinden

83 jarige man drukt flyers oude liefde terug te vinden
Oude liefde roest niet, dat gezegde gaat zeker op voor Herbert Riley. De 83-jarige man heeft namelijk 10.000 flyers laten drukken om zijn oude liefde terug te vinden.

Ongeveer 55 jaar geleden ontmoete Herbert Riley zijn droomvrouw, de 24-jarige Reeni, in een danszaaltje in Engelse Stockport. Het stel danste wekelijks samen en Herbert werd hopeloos verliefd. Uiteindelijk kregen ze een relatie die 4 jaar duurde. Hierna verliet Reeni haar Herbert voor een andere man met wie ze vrij snel trouwde. Herbert was ontzettend verdrietig, maar vond uiteindelijk een nieuwe liefde. Hij en Margaret trouwden in 1959, maar helaas overleed de 34-jarige vrouw 4 jaar later aan leukemie.

Nog één keer zien en spaargeld nalaten

Herbert zag zijn oude geliefde 30 jaar lang niet, totdat hij haar in de jaren 80 zag werken in een bakkerij. Hij had toen alleen niet de moed om haar aan te spreken, maar nu wil hij er alles aan doen om Reeni te vinden. Herbert zou haar graag nog één keer zien en haar zijn spaargeld nalaten. Daarom heeft hij een vriend 240 euro betaald om 10.000 flyers te laten drukken om haar zo op te sporen.

De man heeft goede hoop dat hij Reeni gaat vinden. “We waren 4 jaar samen en ik dacht oprecht dat we voor altijd samen zouden blijven. Ze was een geweldige danseres. Ik heb al een aantal telefoontjes gehad, maar helaas zat de gouden tip daar nog niet tussen. Ik had mijn kans moeten grijpen toen ik haar in de jaren 80 zag. Ik hoop dat ik een tweede kans krijg voor ik doodga,” vertelt Herbert aan de Daily Mail.