Top
  >  Lifestyle   >  9 Maandenbeurs 2012


Van 22 tot 26 februari is het weer zo over, de 9 Maandenbeurs 2012! In de Amsterdam Rai kun je genieten van babykleertjes, kinderkamers, geboortekaartjes en nog veel meer!

Zo als elk jaar wordt ook dit jaar in de Rai in Amsterdam de 9 Maandenbeurs voor 2012 georganiseerd. De beurs duurt 4 dagen en is een paradijs voor toekomstige papa’s en mama’s. Zo kun je ideeën op doen voor de babykamer, vragen stellen aan deskundigen, meedoen aan workshops en kijken naar modeshows.

Wat is er te doen?

Voor de toekomstige mama’s die een fiets nodig hebben om de kleintjes te vervoeren zijn er indoor fietsparcours. De mama’s kunnen allerlei fietsen uitproberen, zoals bakfietsen en fietsen met zitjes. Verder vind je op de 9 Maandenbeurs inspiratie voor kinderkamers. Zo is er een hal met verschillende schilderijtjes voor in de kinderkamer en loopt er een stylist rond die vragen over de inrichting beantwoordt. Ook worden er verschillende workshops georganiseerd die variëren van fotoboeken maken tot borstvoeding geven.

Dit jaar wordt er voor het eerst een Papadag georganiseerd. Op deze dag worden de toekomstige papa’s voorbereid op factoren zoals financiën, relatie, zorg combineren met werk, enzovoort. In het IkVaderCafe kunnen de papa’s een cursus volgen en ontspannen met een biertje.

Toegangskaarten

De 9 Maandenbeurs 2012 is van woensdag 22 tot zondag 26 februari in de Amsterdam Rai. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op 23 en 24 februari tot 22.00 uur. De toegangskaarten kosten 18 euro aan de deur of 14 euro in de voorverkoop. Met een kaartje voor de 9 Maandenbeurs ben je ook welkom bij de Huishoudbeurs.