Top
  >  Mode & Beauty   >  9 weken oude baby is jongste schoonheidskoningin

9 weken oude baby jongste schoonheidskoningin
De kleine Ella Oliver is verkozen tot de jongste schoonheidskoningin van het Verenigd Koninkrijk. Het meisje won de missverkiezing terwijl ze pas 9 weken oud was.

Moeder Jenny was 7 maanden zwanger toen ze haar ongeboren dochter inschreef voor de Miss Natural Sparkle UK. Ella Oliver werd op 23 juli geboren en slecht 68 dagen later deed ze mee aan de missverkiezing. De 9 weken oude baby viel bij de jury goed in de smaak door haar schattige glimlach en werd gekozen als de winnares. Hierdoor werd Ella de jongste schoonheidskoningin van het Verenigd Koninkrijk.

De 27-jarige Jenny wilde dat haar jongste dochter in de voetsporen van haar 7-jarige zus Jess, die al ongeveer 3 jaar meedoet aan missverkiezingen voor kinderen, zou treden. “Ik heb Ella niet opgemaakt met make-up omdat ze hiervoor te jong was. Ze was dan ook puur natuur. Ze droeg een mooie roze jurk en een hoofdband en ze glimlachte zelfs voor de jury. Ze hoefde geen talentenronde te doen omdat ze nog niet kan lopen of praten. Ik denk dus dat ze beoordeeld is op haar schattigheid,” laat een troste moeder weten aan de Daily Mail.

Missverkiezing is niet schadelijk

Ondanks dat Jenny en haar man Steve veel commentaar hebben gehad van andere ouders, blijven ze met hun dochters deelnemen aan missverkiezing. “Ik weet niet of Ella mee wil doen aan missverkiezing, maar ik denk niet dat het haar beschadigt. Ze weet niet wat ze doet, op haar leeftijd heeft het dan ook nog geen effect. Als ze straks ouder is en zegt dat ze het niet wil, dan is dat prima het is haar keuze,” aldus Jenny.

Foto via M&Y