Top
  >  Lifestyle   >  All you need is love terug op tv

De liefde hangt in de lucht zo vlak voor Valentijnsdag en het is dan ook het perfecte moment om de eerste aflevering van All you need is love uit te zenden. In het nieuwe seizoen kunnen we weer genieten van stelletjes en families die elkaar in de armen vliegen.

Ook de welbekende All you need is love caravan is weer in het programma te zien. De caravan heeft wel een metamorfose ondergaan, want het is natuurlijk alweer even geleden dat die voor het laatst uit de garage is gehaald.

Een nieuw onderdeel van de show is The Love Mansion. We zullen te zien krijgen hoe 7 mannen en 7 vrouwen met elkaar een huis in Amsterdam betrekken. Er ontstaan natuurlijk allemaal liefdesintriges tussen de vrijgezelle bewoners en hier krijgen we dan ook wekelijks een update over.

De vraag is of het programma net zoveel kijkers trekt als met kerst. Toen leefden bijna 3 miljoen kijkers mee met de koppels die weer herenigd werden. Natuurlijk is All you need is love goeroe Robert ten Brink degene die het presenteert. All you need is love is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL4.