Top
  >  Familie   >  Amerikaanse tieners schieten baby dood

Amerikaanse tieners schieten baby dood
2 Amerikaanse tieners zijn opgepakt voor het doodschieten van een baby. Het slechts 13 maanden oude jongetje werd samen met zijn moeder slachtoffer van een straatroof.

Donderdagochtend liep de 41-jarige Sherry West samen met haar zoontje Antonio te wandelen valkbij hun huis in het stadje Brunswick, in de staat Georgia in de Verenigde Staten. 2 Afro-Amerikaanse jongens van 14 en 17 jaar kwamen op de moeder en haar baby, die in een kinderwagen zat, af en eisten onder bedreiging van een vuurwapen geld.

Kogel door zijn hoofdje

Toen West ze duidelijk probeerde te maken dat ze geen geld of iets van waarde bij zich had, dreigden de jongens haar zoontje dood te schieten. “Ik smeekte ze, doe mijn baby niets aan,” laat de zwaar geëmotioneerde moeder weten. Helaas hadden de tieners absoluut geen greintje gevoel en schoten ze Sherry die haar baby probeerde te beschermen in haar been. Antonio kreeg een kogel door zijn hoofdje en overleefde de straatroof niet.

Volgens ABC News begon de politie direct met een massale zoekactie en stelde 10.000 dollar beschikbaar voor de gouden tip. Door alle tips konden een 14 en 17-jarige jongen opgepakt worden. De oudste verdachte wordt aangeklaagd voor moord.

https://www.youtube.com/watch?v=5bjgLuSBNzA