Top
  >  Mode & Beauty   >  Bandolera collectie zomer 2010

Bandolera collectie
De Spaanse naam van het merk Bandolera, betekent vrouwelijke bandiet. In de kleding is dit echter niet te zien, want de Bandolera collectie voor zomer 2010 is stijlvol en modern.

Bandolera biedt kleding voor de modebewuste vrouw, die zowel elegant, zakelijk als stoer is. Deze aspecten zijn zeker terug te vinden in hun collectie voor zomer 2010. De kleding heeft een luxe en trendy uitstraling, die goed past bij de hedendaagse vrouw.

De nieuwe collectie van Bandolera heeft kleurrijke en effen kledingstukken, die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zoals de witte broeken met de tops in dieren- en bloemenprints, die geïnspireerd lijken te zijn door het leven in de jungle en het wilde Afrika.

De zomercollectie heeft zowel skinny jeans als de wat wijdere broeken, die er tegelijkertijd chic en casual uitzien. De nieuwe jurken van Bandolera hebben een safari-chic uitstraling, onder andere door de dierenprints en weelderige stoffen.

De kleding uit de collectie voor zomer 2010 van Bandolera, bestaat uit een breed assortiment aan kleuren. Deze variëren namelijk van groen, roze, paars, blauw, zwart, bruin, grijs en wit. De kleding met de fellere tinten past ideaal bij de zomerse dagen en geven je een boho-chic uitstraling.