Top
  >  Lifestyle   >  Boek: Kwetsbaar van Tatiana de Rosnay


Het nieuwe boek Kwetsbaar van Tatiana de Rosnay beloofd een mooie roman te zijn, dat gaat over moederliefde, bedrog en de kwetsbare kant van het leven.

Het boek Kwetsbaar is geschreven door Tatiana de Rosnay, die een meeslepend en aangrijpend verhaal heeft willen vastleggen. Eén waarin de gebreken van relaties op een humoreske en sympathieke manier aan de orde moeten overkomen. Zo begint het verhaal in Parijs waar Malcolm, de tienerzoon van Justine wordt aangereden door een auto en vervolgens in coma raakt. De bestuurster van de auto rijdt overigens gewoon door en er is alleen een deel opgevangen van het kenteken, door een buschauffeur.

In het boek Kwetsbaar maak je kennis met Justine, ze is vertaalster van beroep en getrouwd met de Britse architect Andrew. Ze hebben samen twee kinderen, de dertienjarige Malcolm en de negen jaar oude Georgia. Nadat hun zoon is aangereden, groeien Justine en Andrew steeds verder uit elkaar. Zo raakt Justine geobsedeerd door haar zoektocht naar de bestuurster van de auto, terwijl Andrew het politieonderzoek liever afwacht en hun normale leven weer wil oppakken. Met de hulp van een politieman wordt Justine in de richting van Eva gestuurd, de moeder van een autistische zoon. En dan komt Justine achter de schokkende waarheid omtrent Malcolms ongeluk.

Het boek Kwetsbaar van Tatiana de Rosnay is onder andere verkrijgbaar voor 19,95 euro.