Top
  >  Fun   >  In China kun je trouwen in de McDonald’s

trouwen McDonalds Hong Kong
Trouwen in een kasteel of in de natuur is in China zo achterhaald. Want in Hong Kong is trouwen in de McDonald’s nu helemaal de trend.

Koppels in China kunnen sinds kort hun huwelijksfeest geven bij McDonald’s. Al 15 filialen in Hong Kong bieden voor 217 dollar een bruiloft aan. Het pakket bestaat uit een trouwzaal, bijpassende decoratie, uitnodigingen, geluidsinstallatie, cadeautjes en een trouwmenu. Daarnaast is er voor 750 dollar een luxe optie. Voor dat bedrag mogen de geliefden 2 uur blijven, krijgen ze McDonald’s ringen, een bruidsboeket, een appeltaart en een kristallen McDonald’s huisje.

trouwen McDonalds

McDonald’s is begonnen met het aanbieden van bruiloften omdat veel koppels elkaar eeuwige trouw willen beloven boven een hamburger. “We zijn hiermee gestart omdat veel stelletjes hun eerste date hadden bij McDonald’s. Hun liefde is gegroeid in één van onze filialen. Daarom willen ze ook hun huwelijk hier vieren, om zo de romantische cirkel rond te maken”, laat een woordvoerder van de fastfoodketen weten aan CNBC.