Top
  >  Vacation   >  Dé badmode trends voor de zomer van 2022

De zomer komt steeds dichterbij en dan wil je er natuurlijk goed uitzien als je een dagje naar het strand gaat of heerlijk bij het zwembad gaat liggen. Het is hierbij dan fijn als je op de hoogte bent van de verschillende badmode trends voor de zomer van 2022. In dit artikel zullen we er een aantal van behandelen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

De bikini’s

Dit jaar zijn de bikini’s weer helemaal terug. Voorgaande jaren zagen we vooral dat badpakken weer terugzagen in het modebeeld, maar dit jaar is dat weer totaal anders. Het dragen van een bikini heeft dan ook voordelen ten opzichte van een badpak. Ook dit jaar zijn er weer een tal van bikini sets van LASCANA waar je uit kunt kiezen. Hierbij is het vooral belangrijk dat je een bikini draagt waarin je je comfortabel voelt en wat natuurlijk lekker zit. Je brengt al snel een aantal uur door in je bikini en je wilt dan ook wel dat dit bij je behoeften aansluit. Zo kun je kiezen voor een mooi bandeau model of juist een bikini met wat meer ondersteuning wat vaak een bikinitop met een beugel is. Bij deze bikini tops kun je dan een bijpassend broekje kopen om je set helemaal compleet te maken. 

Show them what you’ve got

Zoals we bij bikini’s al wat meer van ons lichaam laten zien, zien we dit ook terug in de andere badmode trends van deze zomer. Je mag deze zomer dan ook laten zien wat je hebt. Voornamelijk de sexy modellen zijn erg populair en hier hoort dan ook een push up bikini bij. Een push up bikini zorgt ervoor dat je borsten iets opgetild worden en dichter bij elkaar worden gebracht. Hierdoor heb je een mooi decolleté. Push up is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je gaan voor een subtiel push up model of een model wat tot wel twee cupmaten toevoegt aan de grootte van je borsten. Op deze manier is er voor ieder wat wils. 

Kortom, dit jaar doe je er zeker goed aan om een mooie bikini aan te schaffen. Dit kan een bandeau bikini of een beugeltop bikini zijn. Deze zomer mag je ook zeker laten zien wat je in huis hebt en dit kun je doen door middel van een push up bikini. Ook deze zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen, waardoor er ook een bikini is die perfect aansluit bij jouw lichaam.