Top
  >  Lifestyle   >  Decoratietips voor de paasdagen


Binnenkort is het weer Pasen en behalve gezelligheid betekent dat ook een leuk ingerichte woonkamer. Geel en groen zijn echte paaskleuren en met deze decoratietips maak je de woonkamer helemaal klaar voor de paasdagen.

Breng je woonkamer in de paassfeer met een aantal vrolijke versieringen. Pasen staat voor kinderen natuurlijk in het teken van paaseitjes zoeken en met een beetje geluk kan dat met een zonnetje erbij in de tuin. Zelf kun je genieten van een gezellig ingerichte woonkamer. Weet je niet waar je moet beginnen? Deze decoratietips voor de paasdagen helpen je op weg!

Paastakken


Een echte paassfeer creëer je door de woonkamer ter versieren met paastakken. Gebruik vazen in lichte kleuren om de takken in te zetten en versier ze met hangertjes. Hangertjes met paaseitjes, kuikens en paashazen fleuren de paastakken helemaal op!

Chocolade


Natuurlijk mogen de paaseitjes in huis niet ontbreken! Deze lekkernij mag op verschillende plaatsen in huis terugkomen. Zet bijvoorbeeld een doorzichtig schaaltje met waar chocolade eitjes op de salontafel en op het dressoir. Behalve de doorsnee paaseitjes, kun je ook gaan voor grotere chocolade eieren, die als versiering op een kastje staan.

Versierde eieren


Naast chocolade paaseitjes, gaat het met Pasen natuurlijk ook om versierde eieren. Je kunt eieren schilderen met behulp van sjablonen, maar je kunt ze ook versieren. De creatievelingen onder ons, kunnen zich helemaal uitleven door de eieren te beplakken met figuurtjes zoals bloemetjes of kleine paashazen.

Tafel


Met Pasen is gezamenlijk eten een gezellig bezigheid en dat wordt extra leuk, wanneer je met zijn allen zit aan een mooi versierde tafel. Ga voor kleuren als geel, groen, roze en blauw, deze mogen niet ontbreken aan de paastafel.