Top
  >  Familie   >  Dief brengt gestolen foto’s van overleden baby terug

oproep fotos overleden baby
Toen de tas van Patricia Harris gestolen was, was de vrouw radeloos. In haar handtas zat namelijk een geheugenkaard met daarop de enige foto’s de ze had van haar overleden baby. Na een hartenkreet van de verdrietige moeder brengt de dief de foto’s terug.

Afgelopen vrijdag kwam de 27-jarige Engelse Patricia Harris thuis met haar 4 kinderen. Na een tijdje realiseert de moeder dat ze haar handtas in de auto heeft laten staan en gaat ze terug. Haar tas is gestolen en voor Patricia is dat een enorme ramp. In de tas zat namelijk een geheugenkaart met daarop de enige foto’s die ze had van haar overleden zoon Cole. Het jongetje overleed in februari aan de wiegendood toen hij slechts 2 maanden oud was.

Als Patricia eenmaal door heeft wat er is gebeurd heeft ze het gevoel dat ze haar baby weer verliest. Samen met haar verloofde, Michael Fogle, besloot zo om flyers op te handen in de buurt waarop ze smeekte om de foto’s. Daarnaast plaatste de verdrietige moeder ook een bericht op Facebook dat honderden keren werd gedeeld.

Dief brengt gestolen fotos overleden baby terug

Op maandag ging Patricia naar haar werk en in de middag kreeg ze een sms van Michael. Hij vertelde haar dat de dief de geheugenkaart had teruggebracht. Hij had het kaartje in haar werkpasje, dat een koord hangt, gestopt en aan de autospiegel gehangen.

Hoewel de dief niet is gearresteerd, is Patricia heel erg blij met de foto’s. “Ik denk dat degene die mijn tas heeft gestolen toch een beetje een goed hart heeft. Je neemt gewoon spullen mee, maar je realiseert je niet dat sommige dingen emotionele waarde voor mensen kunnen hebben. Ik ben sinds lange tijd niet zo blij geweest met iets”, laat ze weten aan Local 21 News.