Top
  >  Relatie   >  File zorgt voor prachtige trouwfoto op A27

trouwfoto op A27
Je bent onderweg naar je eigen huwelijksvoltrekking en dan kom je opeens in de file vast te staan. Dit overkwam Gerald Boom en Joanita Bergshoeff. Het kersverse echtpaar besloot om hiervan gebruik te maken en schoot een prachtige trouwfoto op de A27.

Afgelopen vrijdag stapten Gerald en Joanita in het huwelijksbootje. Toen het bruidspaar onderweg was van hun woonplaats Meerkerk naar de trouwlocatie in Sleeuwijk kwamen ze in de file terecht. Normaal gesproken is het hooguit een kwartiertje rijden, maar ditmaal duurde het ruim 3 kwartier.

Naast Gerald en Joanita stond ook hun hele bruidsstoet vast op de A27. Hun fotografe Gaby Ermstrang stond een paar auto’s achter hen. Ze wist dat er tijdsnood was en besloot daarom de trouwfoto’s in de file te maken. “Ik heb de deuren opengetrokken en gezegd: ‘Kom uitstappen, we gaan hier een leuke foto maken’. “De bruidegom was direct enthousiast en na enige twijfel ging ook de bruid overstag”, laat Gaby weten aan RTL Nieuws.

Schitterende trouwfoto op de snelweg

Deze spontane actie zorgde voor unieke en prachtige trouwfoto’s tussen stilstaande auto’s. Wat het nog leuker maakt, is dat ook de trouwstoet ook op de foto staat. De andere automobilisten vonden het geweldig om te zien en begonnen spontaan te klappen en juichen.

Ondanks de vertraging kwamen Gerald en Joanita toch nog op tijd aan voor de huwelijksvoltrekking. Na hun bruiloft zijn ze zonder vertraging vertrokken op huwelijksreis.

Foto: Gaby Ermstrang