Top
  >  Lifestyle   >  Film: De Eetclub


De film De Eetclub is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Saskia Noort. De film gaat over de onderlinge verhoudingen van een groep dertigers in een exclusieve villawijk die onder druk komen te staan door de dood van één van de dertigers.

De Eetclub vertelt het verhaal van twee beginnende dertigers Karen (Bracha van Doesburgh) en Michel (Mark van Eeuwen) die samen met hun dochtertje verhuizen naar een exclusieve villawijk. Karen raakt al snel bevriend met de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Wanneer één van de vrouwen zelfmoord pleegt, daar lijkt het tenminste op, komt er een extra druk op de vriendengroep te staan.

Karen komt erachter dat iedereen geheimen voor haar en voor elkaar heeft. Als zelfs het politieonderzoek hierdoor vast dreigt te lopen, besluit Karen zelf actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat de waarheid boven water komt.

Er zijn veel bekende Nederlandse acteurs te zien in De Eetclub, zoals Halina Reijn, Thom Hoffman en Angela Schijf. De Eetclub draait sinds vandaag in de bioscoop.

Trailer De Eetclub