Top
  >  Familie   >  15 foto’s die laten zien wat het betekent om moeder te zijn

om moeder te zijn 15
Mama zijn is één van de mooiste dingen in het leven. De onderstaande foto’s laten zien hoe bijzonder de band met je kind is en wat het betekent om moeder te zijn.

Toen fotografe Alyson Aliano met haar man trouwde, werd ze ook de stiefmoeder van een jonge tweeling. Vanaf dat moment kreeg ze dikwijls de vraag: “Wil je geen kind van jezelf?” Dit frustreerde haar omdat er zo geïmpliceerd werd dat ze als stiefouder geen ‘echte’ moeder was en dat terwijl ze toch alles deed wat een ‘echte’ moeder doet. Ze nam de meisjes mee naar de dokter, organiseerde verjaardagsfeestjes en legde geld apart voor hun toekomst.

Om alle facetten van het ouderschap te onderzoeken en te begrijpen wat het betekent om een ‘echte’ moeder te zijn startte Alyson het Real Mother project. Hiervoor fotografeerde ze allerlei moeders, variërend van stiefmoeders tot lesbische moeders en biologische moeders. Ondanks dat elke moeder verschillend is en andere dromen en angsten heeft, voelde Alyson tijdens haar werk dat het moederschap de vrouwen verenigd.

om moeder te zijn 01

om moeder te zijn 02

om moeder te zijn 03

om moeder te zijn 04

om moeder te zijn 05

om moeder te zijn 06

om moeder te zijn 07

om moeder te zijn 08

om moeder te zijn 09

om moeder te zijn 10

om moeder te zijn 11

om moeder te zijn 12

om moeder te zijn 13

om moeder te zijn 14

Foto’s van Alyson Aliano