Top
  >  Eten & Drinken   >  Hero Fruitijs met echte Room: genieten van ijs zonder je schuldig te voelen

Hero Fruitijs met echte Room
We gaan richting warmer weer en voor veel vrouwen betekent dit: genieten van ijs en je voorbereiden op je bikinifiguur. Twee dingen die tegenstrijdig zijn. IJs bevat veel calorieën en is niet goed voor je lijn. Althans dat is de gedachte, maar je kunt ook andersom denken. Een ijsje met veel fruit en weinig calorieën. Zo wordt in Hero Fruitijs met echte Room de kracht van fruit gecombineerd met room.

Hero Fruitijs met echte Room 3
Dit romige fruitijs bevat 60 procent fruit en 40 procent ambachtelijke room. Wat ik zelf heel fijn vind is dat de ingrediënten 100 procent natuurlijk zijn. Er zijn 3 smaken: Kers, Rood Fruit en mijn favoriet Mango/Passievrucht die slechts 75 calorieën per 100 milliliter bevat. Om dit in perspectief te brengen: 100 gram eierkoek bevat 327 calorieën, 100 gram ontbijtkoek 308 calorieën en een 100 gram muffin 305 calorieën.

Hero Fruitijs met echte Room 2
Met dit ijsje kun je toch genieten van een heerlijk tussendoortje zonder je schuldig te voelen. Het genieten hoeft niet in strijd te zijn met je voorbereiding op een bikinifiguur. Dit andersom denken kun je natuurlijk ook doorvoeren in andere activiteiten.

Ben je iemand die ’s avonds pas gaat sporten? Doe het andersom en begin je dag met sporten of ga direct na je werk sporten in plaats van in de file te staan. Of in plaats van het strand op te zoeken, breng je deze zomer het strand naar jou. Richt een hoekje van je tuin in als een strand waar jij kunt genieten van de zon en een ijsje. Kortom, andersom denken kan heel verfrissend zijn en dat zullen ze bij Hero ook hebben gedacht toen ze met Hero Fruitijs met echte Room kwamen.

Meer weten? Klik hier.