Top
  >  Eten & Drinken   >  3 gezellige terrassen in Rotterdam


Een drankje doen op een terras is een leuke bezigheid in het weekend. Daarom vind je hier 3 gezellige terrassen in Rotterdam.

Of je nu wat wilt eten of drinken, op een terras is het altijd gezellig. Dat komt natuurlijk omdat je alleen op een terras zit als het mooi weer is en dan is iedereen vrolijk! Vooral op de eerste zomerse warme dagen zijn alle terrassen afgeladen, maar dat maakt het er niet minder gezellig op. Ook op deze 3 gezellige terrassen in Rotterdam kun je heerlijk genieten van de zon.

Sohobar


Dit hippe terras van de Rotterdamse Sohobar vind je op Pannekoekstraat 53A. Dit prachtige terras is bijzonder door zijn 35 meter ronde loungebank, waar je heerlijk op kunt zitten. Je moet het niet erg vinden om dicht tegen andere mensen aan te zitten, want in de zomer wil natuurlijk iedereen op de loungebank zitten!

Restaurant de Prins


Restaurant de Prins heeft één van de mooiste terrassen van Rotterdam. Dat dit wordt gezien als een prachtig en gezellig terras, komt mede doordat het terras gelegen is aan het water. Bovendien kun je ook zonder de zon gewoon buiten zitten, want het terras van Restaurant de Prins beschikt over warmtelampen. Aan de Bergse Linker Rottekade nummer 323 vind je dit gezellige terras.

Eetcafé Opa


Op de Witte de Withstraat 49A is het Eetcafé Opa gelegen. Eén en al gezelligheid op het terras van dit eetcafé, dat niet heel groot is. Geen moeilijk gedoe op het terras, simpele maaltijden en eenvoudige tafels en stoeltjes. Alleen al daarom is het genieten op het terras van Eetcafé Opa!