Top
  >  Relatie   >  Goede voornemens voor in bed


Het nieuwe jaar is aangebroken en daar horen natuurlijk een aantal goede voornemens bij. Zo zijn er de bekende voornemens die ieder jaar terug komen: stoppen met roken, meer naar de sportschool en afvallen. Gelukkig zijn deze goede voornemens voor in bed een stuk origineler.

De kans is groot dat je van goede voornemens als naar de sportschool gaan, afvallen en stoppen met roken niet veel blijer wordt. Maar met deze goede voornemens voor in bed gebeurt waarschijnlijk het tegenovergestelde. Dankzij deze goede voornemens zal het vuur weer terugkeren in jullie slaapkamer.

Oude tijden
Wanneer je een tijd met iemand samen bent, veranderen er veel dingen. De verliefdheid wordt houden van en in bed veranderd er veel. Haal die oude tijden terug en leer je partner opnieuw kennen. Stuur elkaar weer eens een spannend berichtje wanneer jullie niet bij elkaar zijn en praat over jullie sexuele wensen, fantasieën en geheimen.

Minder smoesjes
Wie kent ze niet, de smoesjes ‘ik heb hoofdpijn’ of ‘ik ben moe’? Vergeet deze smoesjes en maak het ’s avonds eens lekker gezellig met je partner. Natuurlijk hoef je niet altijd ja te zeggen wanneer hij zin heeft, maar het is ook niet leuk voor hem als je hem keer op keer met een smoesje afwijst.

Egoïstisch
De meeste vrouwen houden zelfs in bed (te) veel rekening met hun partner. Geef aan wat jij lekker vindt en wat juist niet en laat je eens helemaal door hem verwennen. Het is niet alleen belangrijk dat hij ervan geniet, dus geef je over en geniet ook!

Iets nieuws
Veel dingen worden naarmate je langer een stel bent routine en als je niet op past gebeurd dat ook met jullie seksleven. Waak daarvoor en probeer zoveel mogelijk nieuwe dingen. Gebruik je fantasie en experimenteer er dit jaar op los en je zult zien dat je je verliefder voelt dan ooit tevoren.

Plannen
Jullie krijgen het allebei drukker met jullie werk, vrienden of misschien hebben jullie kinderen. Door dit soort dingen blijft er minder tijd over voor seks. Wanneer je daar niet genoeg tijd voor vrij maakt, is de kans groot dat het er uiteindelijk bij in schiet.

Het is misschien niet spontaan, maar wel nodig wanneer je niet in een sleur wilt raken: blokkeer tijd in je agenda om eens flink de liefde te bedrijven met je partner.

Onzekerheid
Gooi je onzekerheid ergens achter in de kast. Natuurlijk vindt hij jouw lichaam nog mooi, ben jij de enige voor hem en wil hij helemaal geen mager, jonger modelletje!