Top
  >  Mode & Beauty   >  Fijne handcrèmes voor de winter


In de winter kunnen je handen behoorlijk droog aanvoelen. Een handcrème kan je handen dan weer lekker zacht maken. Hier vind je enkele fijne handcrèmes voor de winter.

Handcrèmes maken je handen lekker zacht en verzorgen je huid. In de zomer kun je soms prima zonder handcrème, maar in de winter ontkom je er bijna niet aan. Met deze handcrèmes kun je zonder schaamte je handschoenen uittrekken.

Deze handcrèmes zijn allemaal onder de 5 euro. De tubes zijn niet te groot en gaan makkelijk mee in je tas, waardoor je ook onderweg geen droge handen hoeft te hebben. De crème van De Tuinen is knalroze en ruikt naar wilde rozen. De intensief voedende handcrème van Nivea is speciaal voor handen die wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. De handcrèmes van Vaseline vind ik zelf altijd erg prettig. Voor verzorging die ook werkt op langere termijn kun je kiezen voor deze crème van Dove, de Visible Effects handcrème verzorgt en verbetert je huid.


Voor wie iets meer wil besteden aan een handcrème, zijn deze soorten misschien geschikt. De handcrème van L’Occitane is speciaal voor de zeer droge huid en zit in een grote zilveren tube. Ook de handcrèmes van de Bodyshop en Sabon zitten in zo’n grote aluminiumachtige tube met een klein dopje. De Herôme crème zit in een opvallende blauwe tube en bevat een zonnefactor.