Top
  >  Lifestyle   >  Helft van werknemers verliefd op collega


De kans is groot dat je collega een oogje op je heeft, want 55 procent van de medewerkers is weleens verliefd geweest op een collega. Mocht je op Valentijnsdag een anoniem kaartje ontvangen, zou het verdenken van je collega’s dus geen gek idee zijn.

Uitzendbureau Unique heeft 589 werknemers gevraagd of zij weleens verliefd zijn geweest op een collega. Meer dan de helft van de werkende heeft deze vraag instemmend beantwoord. Dit komt volgens Nicole Tollenaar die HR directeur van Unique is, doordat je samen met je collega’s problemen oplost en samen successen viert. Zij vertelt dat laten zien dat je je collega waardeert een bijzondere band kan scheppen.

Opvallend is dat maar 11 procent nog nooit verliefd is geworden op de werkvloer, maar deze groep heeft weleens een liefdesverklaring gekregen. Dat niets in de weg staat voor de liefde blijkt wel uit de resultaten van het onderzoek. 62 procent van de werknemers zegt namelijk helemaal voor de liefde te gaan. Kortom, wellicht bloeit er nog iets moois op tussen jou en je collega.

Foto via The Proposal