Top
  >  Lifestyle   >  Herfstfair 2010


De Herfstfair 2010 is een gezellige en gevarieerde fair, met een aanbod van lifestyle en woonartikelen, verschillende bloemsierkunsten en streekgebonden producten. De Herfstfair vindt plaats in het Drentse dorp Orvelte en wordt gehouden van 10 tot en met 12 september 2010.

De Herfstfair is door de bezoekers verkozen tot de sfeervolste lifestyle en country fair van het noorden. Dit komt mede door de meer dan honderd stands die het dorp vullen en een breed assortiment van producten verkopen, zoals planten en meubelen voor in de tuin, lokale delicatessen, pompoenen, outdoor kleding en herfstdecoraties.

Tijdens de Herfstfair 2010 wordt er extra aandacht besteed aan de hoed en dan met name één die bij de herfst past. Op de fair kun je ook  tijdens verschillende workshops een hoed maken.  Je maakt deze dan van natuurlijke materialen, zoals bladeren, bessen, hortensia’s, bottels en andere bloemen en planten.

Maar ontdek je liever de ouderwetse klederdracht van Drenthe? Dan geven de vrouwen van Staphorst op 10 september om 11.00 en 14.00 uur een demonstratie en op 11 september laten ze zien hoe een antieke sokkenbreimachine werkt.

De Herfstfair 2010 kun je bezoeken van 10 tot en met 12 september 2010, in Orvelte in Drenthe. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.  De entree voor volwassenen bedraagt 4 euro en is voor kinderen tot en met 12 jaar gratis.