Top
  >  Mode & Beauty   >  Hoe stijl je enkellaarsjes?

Enkellaarsjes zijn erg populaire dames schoenen en dat is niet voor niets. Ze kunnen elke outfit net even afmaken en kunnen dan ook bij elke outfit gedragen worden. Bovendien zijn enkellaarsjes geschikt om zowel in de zomer- als winterperiode te dragen. In dit artikel vertellen we je hoe je enkellaarsjes leuk kunt stijlen. Lees dus snel verder voor een aantal inspiratie tips!

Enkellaarsjes in de zomerperiode

Zoals gezegd kunnen dames enkellaarsjes erg goed in de zomerperiode gedragen worden. Ze geven genoeg steun en comfort aan je voeten, maar bedekken niet je hele onderbeen zoals lange laarzen. Dit kan tijdens warme dagen namelijk nog wel eens erg warm zijn. In de zomerperiode kunnen enkellaarsjes dan ook goed gecombineerd worden met rokken of jurken. Enkellaarsjes in combinatie met een lange, vloeiende jurk zorgt voor een elegante uitstraling. Door vaak een kleine hak zorgen ze net even voor die vrouwelijke look.  

Enkellaarsjes in de winterperiode

Naast dat enkellaarsjes tijdens de warmere dagen gedragen kunnen worden, zijn het ook de perfecte schoenen voor in de winter. Onder een jeans misstaan enkellaarsjes namelijk zeker niet. Een jeans kan nog wel eens een comfortabele en stoere uitstraling hebben, maar door dit te combineren met een enkellaarsjes zul je zien dat de outfit toch elegant is. Wanneer het net wat kouder wordt kan een enkellaarsjes ook goed met een panty en jurk of rok gecombineerd worden. Hierdoor kun je ook in de tussenperiodes enkellaarsjes dragen.

Kortom, enkellaarsjes zijn erg veelzijdig en kunnen gedurende het hele jaar gedragen worden. In de zomerperiode kan een enkellaarsjes gecombineerd worden met verschillende rokken en jurken. In de winterperiode misstaat een elegante enkellaars ook zeker niet onder een jeans. Daarnaast kunnen enkellaarsjes ook in de lente en herfst gedragen worden in combinatie met een panty. Ben je dus op zoek naar een veelzijdige, comfortabele en elegante schoen? Dan zijn enkellaarsjes de perfecte schoenen voor jou.