Top
  >  Familie   >  Huis geplunderd op trouwdag

Huis geplunderd trouwdag
Je trouwdag is vaak één van de mooiste dagen van je leven. Voor een Brits stel viel deze bijzondere dag alleen in het water. Hun huis werd geplunderd toen ze elkaar het jawoord gaven.

Toen Annwen en Jonathan Bell op hun trouwdag de eerste dans als man en vrouw inzetten werd het stel onderbroken door de politie. Agenten vertelden aan het koppel dat hun huis zojuist was geplunderd. Omdat ze de avond voor hun 200 gasten niet wilden verpesten, lieten ze het feest gewoon doorgaan.

De volgende dag ging het stel langs bij hun huis. “De banken, onze tv en laptop waren gesloopt en enkele sentimentele bezittingen stukgegooid in kleine stukjes. Op de eerste dag van ons getrouwde leven was er in ons huis ingebroken en hadden we schade voor bijna 6.000 euro. Mijn hart was stuk,” liet een emotionele Annwen Bell weten tijdens hoorzitting over de inbraak.

Dader was familielid

Het koppel, dat hun grote dag 2 jaar lang had voorbereid, werd nog verdrietiger toen ze hoorden wie verantwoordelijk was voor de inbraak. De inbraak bleek door familielid Ceri Davies, die niet op de gastenlijst van hun trouwdag stond, te zijn gepleegd. De 26-jarige man heeft toegegeven de hij heeft ingebroken, The Telegraph. Ook liet hij weten dat het geen hatelijke daad was, ondanks dat de vader van de bruid samenwoont met Ceri’s moeder sinds haar echtscheiding.