Top
  >  Familie   >  Inspiratie voor gele babykamer


Als je zwanger bent en je wilt niet weten of je kindje een jongen of meisje is, dan is een gele babykamer ideaal. Daarom staat hier staat wat inspiratie voor gele babykamers.

Een gele babykamer is niet alleen leuk voor jongens en meisjes, het straalt het ook rust uit en dat is erg belangrijk. Ondanks de rustige uitstraling kan geel ook heel vrolijk zijn. Hieronder vind je een paar gele babykamers die je als inspiratie kunt gebruiken.


In deze babykamer is gebruik gemaakt van een fel gele wand en de andere wanden zijn lichtgrijs. De meeste meubels, zoals het wiegje en de stoel, zijn wit. Naast het wiegje staat een goudkleurige poef enn aan de muren hangt verschillende decoratie, zoals een schilderij en kleine bloemetjes. In de hoek van de kamer staat een poezenlampje en verder liggen er wat kussens en een kleedje.


Deze babykamer is misschien wel het vrolijkste van allemaal. De muren zijn geel en de gordijnen zijn wit. Er staat een wit wiegje en een witte stoel met een roze kussentje. Op de muur hangt een wit met gele tekst en er hangt een wit schilderijtje. Aan het plafon hangen vlinders, bijen, libelles en bloemen. Dit geeft een vrolijke, feestelijke sfeer in de kamer.


Dit is een rustigere gele babykamer, door de bruine wieg en de witte kastjes. De kamer is strak ingericht en aan de muur hangen schilderijtjes en op de kasten staan fotolijstjes en een wekkertje. Verder staan er ook lampjes.


Boven de wieg van deze babykamer hangen letters. Daarnaast staan er 2 witte wiegjes, ligt er een donkere vloer in de kamer en hangen er slingers. Op de grond ligt een groot kleed waar je kind op kan spelen als het wat ouder is.


Muurbeschilderingen in babykamers zijn hip. In deze kamer is er een grote boom getekend, wat een vrolijke sfeer geeft. Verder staat er een gele stoel, een witte wieg, 2 witte kastjes en er hangt een roze spiegel. Deze gele babykamer heeft een erg rustige sfeer hoewel de boom en het speelgoed het wel vrolijker maken.