Top
  >  Mode & Beauty   >  Hoe de juiste houding je sexy en slank kan maken

Hoe de juiste houding je sexy kan maken 6
Magazines staan altijd vol met perfecte lijven, waardoor veel vrouwen onzeker zijn over hun eigen lichaam. Gracie Hagen laat echter zien dat het heel makkelijk is om je lichaam te transformeren. Want met de juiste houding kan je heel sexy maken.

In de fotoreeks Illusions of the Body laat kunstenares Gracie Hagen zien hoe eenvoudig het is om het vrouwelijk lichaam van uitgezakt naar sexy te veranderen. Voor de fotoreeks vroeg ze naakte vrouwen om hun buik op te blazen, hun schouders te laten hangen en een ongelukkig gezicht te trekken. Hierna fotografeerde ze precies dezelfde vrouwen, maar ditmaal in een houding die hun flatteert.

Voor het project gebruikte Gracie Hagen verschillende vrouwen, om zo te laten zien dat iedereen er anders uitziet en er geen normaal is. “We weten dat de media alleen de mooiste foto’s plaatsen, maar toch vergelijken we ons met deze vrouwen. We zien deze foto’s nooit vergeleken worden met onflatterende exemplaren. Dat zou een hoop slechte zelfbeelden van vrouwen kunnen verbeteren. Ik wil hiermee dan ook de normen van wat wij normaal vinden doorbreken,” laat de kunstenares weten.

Hoe de juiste houding je sexy kan maken 7

Hoe de juiste houding je sexy kan maken 5

Hoe de juiste houding je sexy kan maken 4

Hoe de juiste houding je sexy kan maken 3

Hoe de juiste houding je sexy kan maken 2

Hoe de juiste houding je sexy kan maken 1

Foto’s van Gracie Hagen