Top
  >  Lifestyle   >  Kerstbeurs 2011


Vanaf morgen begint de kerstbeurs 2011. Van woensdag 23 november tot en met zondag 27 november is de Country & Christmas Fair voor iedereen toegankelijk in Kasteel de Haar.

In Kasteel de Haar, nabij Utrecht, start morgen de 14de editie van de Country & Christmas Fair. Kasteel de Haar wordt speciaal voor deze kerstbeurs omgetoverd in een kerst winterwonderland met onder anderen vele lampjes, kaarsjes en natuurlijk kerstbomen.

Naast de ruim 200 stands kun je ook genieten van een aantal muzikale optredens en lekkere eten. De stands tijdens de kerstbeurs 2011 zijn heel divers ingericht, zo kun je niet alleen kleding, schoenen en sieraden kopen, ook verschillende delicatessen, woonaccessoires en kerstartikelen zijn verkrijgbaar. Een andere aandachtstrekker op de Country & Christmas Fair is de 300 vierkante meter overdekte ijsbaan.

Entreekaarten

Van 23 november tot en met 27 november 2011 vind de Country & Christmas Fair plaats bij Kasteel de Haar in Haarzuilens, dit ligt in de buurt van Utrecht. De entreeprijs voor volwassen is 16,50 euro, 65 plussers betalen 14,50 euro. Ook kinderen zijn welkom op de kerstbeurs, kinderen van 12 tot 16 jaar kopen een kaartje voor 10 euro, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.