Top
  >  Lifestyle   >  Kerstbeurs Keukenhof 2010


Op 9 december gaat de Kerstbeurs Keukenhof 2010 van start. Vanaf die dag staat de Keukenhof in Lisse 4 dagen lang in het teken van Kerstmis.

De Kerstbeurs Keukenhof 2010 is alweer de derde editie van deze kerstfair, die plaats vindt op het terrein van Kasteel Keukenhof. Tijdens deze kerstbeurs staan buiten voor het kasteel ongeveer 100 kraampjes die gevuld zijn met mooie en leuke producten. Verder kun je op de ijsbaan een stukje schaatsen en op verschillende plekken genieten van warme en koude heerlijkheden.


Tijdens deze kerstbeurs wordt het kasteel ook geopend. Het kasteel is speciaal aangekleed in de kerstsfeer van vroeger. Zo zie je luxe gedekte tafels en rijk gedecoreerde bomen, waardoor het lijkt als of je terecht bent gekomen in de kerstwereld van oude adellijke families.


De Kerstbeurs Keukenhof in Lisse is geopend van donderdag 9 tot en met zondag 12 december van 11.00 tot 19.00 uur en op vrijdag tot 22.00 uur. Entreekaarten voor volwassen kosten €6,50 en voor kinderen tot 12 jaar €3,50.