Top
  >  Lifestyle   >  Kerstfeest voorbereiding kost vrouw 13 dagen

Kerst voorbereiding vrouw
Het kost een vrouw gemiddeld 13 dagen om er helemaal tot in de puntjes verzorgd uit te zien op het kerstfeest van haar werk.

Dit is gebleken uit een Brits onderzoek onder 1000 vrouwen tussen de 18 en 45 jaar. We vinden het kerstfeest op het werk belangrijker dan Oud & Nieuw, de bruiloft van je beste vriendin en dan afspraakjes met mannen. Dit is zo, omdat het kerstfeest vaak de enige kans is op het werk waar je iedereen kunt verbluffen met je looks.

Aan het vinden van de juiste outfit besteden vrouwen zo’n 72 uur. Zo beginnen we al in september met de zoektocht naar de perfecte outfit. Daarnaast duurt het shoppen van de accessoires zo’n 48 uur.

Verder zijn we 96 uur bezig met fit worden en de extra kilootjes kwijt te raken. Ook zijn we ongeveer 23 uur bezig met opmaken en besteden we 12 uur aan ons haar. Daarnaast gebruiken we nog eens 2 uur om onze huid te verzorgen.

De overige uren luisteren we voornamelijk naar vriendinnen. Zo spenderen we 63 uur naar het luisteren van tips van vriendinnen. Zijn we hierna nog steeds niet zeker van onze outfit? Dan zitten we nog eens 10 uur met onze neus in de modemagazines, om zo inspiratie op te doen.