Top
  >  Algemeen   >  De Kerstman moet worden afgeschaft

Kerstman afschaffen
De Kerstman moet afgeschaft worden! Hij gebruikt kleine mensen om het hele jaar door speelgoed te maken en misbruikt dieren.

Het beeld van een oude dikke man die kleine mensen het hele jaar in de koude Noordpool laat werken is discriminerend voor alle kleine mensen. Daarnaast dwingt deze man rendieren om met Kerstmis 24 uur non-stop te werken. Dit dierenleed moet stoppen!

Geen Kerstman, maar Kerstpersoon

Zo vervuilen we onze kinderen niet en kan de VN zich eindelijk focussen op de minder belangrijke zaken, zoals oorlogen, kinderhandel, kinderarbeid, kindermishandeling, voedseltekort, watertekort en extreme armoede.

Waarom moet de Kerstman een oude blanke man zijn? Dat is op zich al discriminatie! Of we moeten hem afschaffen of ervoor zorgen dat er meerdere kerstmensen zijn. Er moet een jonge en oude versie komen, een man, een vrouw en een interseksueel persoon. Deze mensen moeten wit, geel, rood, bruin en zwart zijn. Om zeker te zijn dat er geen discriminatie is, moet er per grote religieuze groep kerstmensen zijn. Christendom, islam, hindoeïsme, boeddhisme en jodendom moeten vertegenwoordigd zijn. Ook moeten we de atheïsten en agnosticisme niet vergeten. In totaal tel ik 210 kerstmensen, zo voorkomen we dat we niemand discrimineren.

Maar hoe zit het met mensen met een handicap? Het bovenste moeten we herhalen voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische handicap en dan hebben we 840 kerstmensen. Dit lost ook gelijk het probleem op dat kleine mensen het speelgoed moeten maken, de kerstmensen kunnen dit nu zelf gaan doen. De 840 mensen verdelen we in ploegen die maar 6 uur werken in plaats van 24 uur en met een vliegtuig reizen. Zo lossen we direct het probleem rondom de dierenmishandeling op.

Klimaatverandering

Fabriek kerstman Noordpool
Willen we werkelijk een beeld van een fabriek in de Noordpool die het hele jaar speelgoed maakt voor honderden miljoenen kinderen en dit elke jaar herhaald? Dit kan niet goed zijn voor het milieu en klimaat! Met alle problemen die klimaatverandering veroorzaakt, is dit toch niet wat wij willen? De VN heeft hier vast iets over te zeggen!

De Kerstman moet worden afgeschaft! Sinterklaas moet worden afgeschaft! En als we toch bezig zijn, moet de Paashaas ook worden afgeschaft! Zo vervuilen we onze kinderen niet en kan de VN zich eindelijk focussen op de minder belangrijke zaken, zoals oorlogen, kinderhandel, kinderarbeid, kindermishandeling, voedseltekort, watertekort en extreme armoede.