Top
  >  Lifestyle   >  Keukenhof 2011


Het is weer lente en dat merk je aan alles, het wordt warmer en de bloemen komen langzaam maar zeker te voorschijn. Houd je ook zo van mooie gekleurde bloemen en het liefst heel veel bij elkaar, neem dan een kijkje bij Keukenhof 2011.

In Lisse vindt het bloemenspektakel dit jaar alweer voor de 62ste keer plaats. Sinds vorige week is Keukenhof 2011 voor jong en oud te bezoeken. Bloemen, planten en alles wat daarmee te maken heeft zijn op deze mooie locatie tot en met 20 mei 2011 te bewonderen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de kinderen zich snel zullen vervelen, want behalve spelen in een speeltuin en een bezoekje brengen aan de dierenweide kunnen ze ook nog een speurtocht doen.

Mocht het een regenachtige dag zijn, kun je naar de binnententoonstellingen waar elke week een andere bloem centraal staat. Is het een mooie zonnige dag dan kun je fietsend door de bollenvelden rondom Keukenhof heen, om in een rustige omgeving van de bloemen te genieten. Ook kun je dit jaar langs de bollenvelden varen in een fluisterboot.

Op 16 april rijdt het bekende Bloemencorso van de Bollenstreek, met dit jaar als thema Musical Parade, langs Keukenhof 2011. Zo’n 20 praalwagens versierd met de mooiste bloemen zijn dan te bewonderen.

Entreekaarten

Keukenhof 2011 is tot en met 20 mei 2011 te bezoeken in Lisse. Entreekaarten zijn €14,50 voor volwassenen en €7 voor kinderen. Je kunt Keukenhof 2011 dagelijks bezoeken van 8.00 tot 19.30 uur.