Top
  >  Eten & Drinken   >  Knossos Grieks restaurant in Den Haag


Knossos is een Grieks restaurant gelegen in de stad Den Haag. Wat dit restaurant zo bijzonder maakt is dat het net even iets anders is dan de meeste Griekse specialiteiten restaurants.

De sfeer
Midden in het centrum van Den haag zit het Griekse restaurant Knossos. Al bij binnenkomst merk je dat Knossos anders is dan de meeste Griekse restaurants. Je vindt hier geen pilaren, azuur blauwe elementen, standbeelden en muurschilderingen in plaats daarvan is de inrichting eigentijds, strak en fris.

Maar in tegenstelling tot het interieur heeft de menukaart wel een traditionele inslag. Zo vind je er de onvermijdelijke moussaka, souvlaki en de bekende mezé naast wat modernere getinte Griekse gerechten.

Mijn ervaring
Zelf heb ik ook een aantal keer een bezoekje gebracht aan Knossos. Het eten is over het algemeen van goede kwaliteit, maar als het druk is missen de hoofdgerechten soms een beetje smaak. Daarnaast moet je hier ook geen overvolle borden verwachten. De porties zijn kleiner van stuk, maar voor de meeste eters nog altijd groot genoeg.

Maar wat bij mij aan Knossos het meeste opvalt, is de strakke uitstraling. Er is hier geen spoor te vinden van de muffe sfeer die bij veel Griekse restaurants rondhangt. Dit samen met de goede kwaliteit van het eten maakt Knossos een leuk en gezellig restaurant.

Je vindt Knossos aan het Kerkplein 1 in Den Haag.