Top
  >  Algemeen   >  Lerares slaat kinderen 120 keer in half uur


Als je docent bent moet je aardig wat geduld hebben, want leerlingen luisteren niet altijd even goed. Een Chinese lerares is in ieder geval ongeschikt voor deze functie. Zij is op non actief gesteld omdat zij 4 kinderen uit haar klas 120 keer in een half uur sloeg, omdat zij niet snel genoeg konden rekenen.

Li Zhuquing gaf les aan 7 kinderen van 5 jaar op de Sky Montessorischool in de stad Taiyuan. De vrouw frustreerde zich enorm aan het langzame tempo van aantal van haar leerlingen tijdens de rekenles en daarom sloeg zij de kleine pupillen flink in het gezicht. De vreselijke mishandeling kwam aan het licht toen een vader zijn dochtertje bont en blauw zag thuiskomen. Toen hij woedend de school aansprak op de zichtbare kneuzingen werden de bewakingsbeelden bekeken. Op deze beelden zag men de lerares haar kinderen 120 keer slaan in een half uur.

In het onderstaande filmpje is kort het verschrikkelijke gedrag van de lerares te zien. Gelukkig is Li Zhuquing inmiddels uit haar functie gezet. Toch is er wel iets positiefs uit deze situatie gekomen, de lokale overheid heeft dankzij de zaak besloten een grootschalig onderzoek in te stellen naar andere misstanden bij scholen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hw9RUBCxj74