Top
  >  Mode & Beauty   >  Leuke Birkenstocks voor de zomer

Birkenstocks voor de zomer 2
De Birkenstock is een bekende sandaal. Dit hippe en trendy schoenenmerk kent een groot assortiment aan Birkenstock slippers en sandalen voor dames en heren.

De van origine Duitse sandaal is naast modieus ook erg verantwoord. De Birkenstock vormt zijn voetbed naar jouw voet waardoor deze slipper ergonomisch is. Ze bieden je, nadat je ze hebt ingelopen, een groot comfort. Doordat de voeten in zijn normale vorm worden gehouden, kun je grote afstanden afleggen op een comfortabele wijze.

Assortiment

De teenslipper kennen we allemaal. Deze Birckenstock slippers zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen. In de zomer kun je er trendy, comfortabel en fleurig bijlopen en de Birkenstock is met alle kledingstijlen te combineren. Dit maakt het een multifunctioneel item in je garderobe die niet kan ontbreken.

Ben je van plan op vakantie te gaan, dan is het de ideale slipper om lange afstanden mee af te lopen of relaxed mee naar het strand te gaan. Ook kun je de Birkenstock slippers makkelijk aan onder een spijkerbroek of lange rok. Deze zomer kun je eindeloos stijlen met elkaar gaan mixen. Deze slipper vrolijkt je outfit op maar geeft het tegelijkertijd een relaxte summer look.

De nieuwe collectie slippers biedt voor ieder wat wils. De cross over bandjes en de enkelbandjes zijn ook in deze collectie terug te vinden.

Birkenstocks voor de zomer

Een slipper voor iedereen

De Birkenstock slippers zijn bij heren ook zeer populair. Niet alleen de gangbare kleuren, maar ook de wat fellere zomerkleren worden door de heren van vandaag gekozen en gecombineerd met allerlei verschillende kledingstijlen.

Voor kinderen is dit een zeer verantwoordelijke keus omdat het een goede ondersteuning biedt met het ergonomische voetbed. Kinderen kunnen er eindeloos op spelen zonder ergens last van te krijgen. Daarnaast is deze sandaal in de fleurige kleuren te verkrijgen die kinderen leuk vinden.

Ook ouderen profiteren van deze luchtige sandaal tijdens de warme zomermaanden. Ouderen die vaak last hebben van hun voeten voelen zich op deze sandaal als herboren. Zelfs na een flinke wandeling zullen ze nergens last van hebben. Deze slippers nemen namelijk ook vocht op waardoor je optimaal comfort ervaart in vergelijking met andere sandalen. Deze slippers zijn gemakkelijk online te bestellen.