Top
  >  Mode & Beauty   >  7 make-up trends voor winter 2012


Op zoek naar een nieuwe kleur oogschaduw of lippenstift? Laat je voor de kleuren en vormen van dit seizoen inspireren door deze 7 make-up trends voor winter 2012.

Er is tegenwoordig zoveel keus in de make-up schappen, dat je bijna niet meer weet wat je moet kiezen. Met deze 7 make-up trends voor winter 2012 kun je je aankopen afstemmen op de laatste trends voor dit seizoen. Kies bijvoorbeeld voor rode lippenstift, een flinke volume mascara of metallic oogschaduw.

Blauwe oogschaduw


Liefhebbers van blauwe oogschaduw kunnen zich helemaal uitleven deze winter. Donkerblauw, groenblauw, knalblauw, het mag allemaal op je oogleden. Deze opvallende kleur moet je natuurlijk wel goed afstemmen op de rest van je make-up, om er niet als een clown uit te zien.

Eyeliner


Een ietwat vreemde make-up trend voor deze winter is de eyeliner. Die werd niet alleen tegen de wimperrand aan gebruikt, maar ook in de arcadeboog en zelfs daarboven. Door de opvallende zwarte hoeken boven de ogen kregen de modellen een aparte uitstraling.

Wimpers


Een beetje kliederen met je mascara is niet erg deze winter. Dikke lagen van het zwarte goedje zorgen voor een heftig spinnenpoot effect. Nepwimpers mogen ook, zowel boven als onder de ogen.

Gezichten


Wat opviel bij de make-up trends voor winter 2012, was de plaats van de blush. Op de zachte gezichten van de modellen werd de blush onder de jukbeenderen aangebracht, wat een heel andere look gaf.

Metallic


Metallic oogschaduw zagen we al in meerdere make-up collecties voorbij komen. In kleuren als groen, paars en blauw, maar zeker ook in traditionele metallics als zilver en goud.

Lippen


De rode lippenstift trend voor aankomende winter is opvallend door het gebruik van twee kleuren. De lippen lijken een stuk voller, doordat de binnenkant van de lippen in een lichtere kleur gestift is.

Wenkbrauwen


Voor deze trend moet je een beetje durven, veel mensen houden namelijk niet van deze grote wenkbrauwen. Als je even oefent met poeder en een potlood, kun je zelf deze opvallende wenkbrauwen creëren.

Er is genoeg keus wat de make-up voor dit seizoen betreft, maar met het combineren van trends moet je wel een beetje oppassen. Welke make-up trends voor winter 2012 vind jij het leukst?