Top
  >  Familie   >  Man dood vrouw met totempaal vanwege minnares

Man-dood-vrouw-met-totempaal-vanwege-minnares
Een rechtbank in het Amerikaanse Minnesota kreeg te maken met een wel heel vreemde zaak. Daar bekende een man dat hij zijn vrouw had gedood met een totempaal omdat hij liever bij zijn minnares was.

De 51-jarige Carl Muggli was het gezeur van zijn vrouw over zijn minnares zo zat, dat hij haar besloot te doden met een totempaal. De 61-jarige Linda Muggli had hem namelijk flink aangesproken op zijn overspelige gedrag. Helaas kwam dit haar behoorlijk duur te staan want zij werd hevig bloedend onder het gestalte aangetroffen in de garage van hun woning. Een dag later overleed de vrouw dan ook aan haar verwondingen.

Volgens de website City Pages vertelde Carl eerst aan agenten dat het gevaarte plotseling omviel en op zijn echtgenote terecht kwam. Het stel had immers zelf een totempaalbedrijf bij het Voyageurs National Park. Toen het onderzoek naar de vreemde doodsoorzaak bijna werd afgerond, klopte er toch een aantal dingen niet.

Romantische e-mails

Op de computer van de man werden romantische e-mails gevonden aan een vrouw uit Alabama. Hierdoor werd ook duidelijk dat Carl opzoek was naar een liefdesnestje voor hem en zijn minnares en dat hij daarom van Linda af wilde. De hoogte van de gevangenisstraf is op dit moment nog niet bepaald.