Top
  >  Algemeen   >  Man verliest 180 kilo en komt bijna alles weer aan


In Amerika is overgewicht heel normaal. Toch was een man uit Toronto zijn enorme vetrollen meer dan zat en verloor daarom 180 kilo. Helaas heeft zijn succesverhaal niet lang mogen duren, inmiddels is de man alles weer bijna aangekomen.

De 26-jarige David Smith kan zichzelf wel voor zijn kop slaan. In 2009 was hij namelijk 180 kilo afgevallen, maar een gewicht van 135 kilo zit er nu helaas alweer aan. De jongeman had zichzelf met een streng dieet en fitness getransformeerd tot een vrij aantrekkelijke spierbundel. Hoewel David er op dat moment van buiten heel gelukkig uitzag, zat hij ondertussen enorm met zichzelf in de knoop.

In het filmpje maakt de man dan ook duidelijk dat hij een aantal jaar geleden mentaal niet in staat was om zoveel gewicht te verliezen. Zo heeft zijn transformatie en verlies van enorme hoeveelheid kilo’s onder andere geleid tot drank en drugsgebruik. Toch heeft David opnieuw het licht gezien, de man zegt namelijk nu volledig in staat te zijn om opnieuw de strijd met de kilo’s aan te gaan.